Champions League och 250.000 kronor extra!

Publicerades den 14 september 2022

En ny magisk kväll av Champions League är att vänta, hela sex matcher från denna mytomspunna turnering finns med på dagens Topptips som är kryddat med 250.000 kronor extra (två från The Championship). Idag behöver vi fälla ”säker trippel” som gubbarna i kiosken skulle kalla det. Manchester City, Chelsea och Real Madrid är favoriter som sticker ut en hel del idag. Får Potter verkligen ordning på laget direkt? Är det ens lagligt att Real Madrid får vinna till så här brutal överstreckning? Det finns ett par frågetecken, häng med och läs våra tidiga tanker om dagens spelförslag.

Gårdagen genererade ett par fina träffar på våra andelsspel, Mega TTx10 tog givetvis täten med över 50.000 kronor inspelat. Vill du haka på något av Miljongängets system dagen till ära? Ta då en kik inne i vårt ombud, andelar i olika prisklasser finns öppnade.

Dagens spelförslag byggs som vanligt via reducering.se. Verktyget är marknadens vassaste och har flertalet fina funktioner som tar ditt pool-spelande till en ny nivå. Självklart gratis att använda/skapa konto, testa!

Vi brukar gå igenom våra spikar men dagens spelförslag blir faktiskt spiklöst och hårt reducerat. Manchester City och/eller Chelsea är dock fina alternativ om du sedan fortsätter ditt bygge på rätt sätt (utelämna Madrid). Ett annat alternativ är givetvis också att plocka någon mer dold spik ihop med något av ovan nämnda lagen. Juventus, Sevilla och Millwall är tre tänkbara alternativ i detta facket.

I dagens spelförslag så fyller vi i alla tecken utom två i ramen, Dortmund och Reading utelämnas. Kikar vi på Dortmund så är det inget fantastiskt värde och väldigt låg sannolikhet att gå in. Ska vi upp på dessa oddsintervallen så vill vi ha mer värde att hämta när det väl smäller till, korrekt eller marginellt understreckat får oss inte att jubla direkt. Reading plockas bort som en naturlig värdeskapande defensiv vask, lagens vinstchanser liknar varandras men här är ettan brutalt mycket hårdare streckad. Värdet är definitivt på högersidan!

Reducering

”Idag behöver vi fälla ”säker trippel” som gubbarna i kiosken skulle kalla det” skrev i inledningen och det är givetvis nyckeln på dagens kupong. Även om vi gillade City och Chelsea i viss mån som enskilda tecken så får vi vara på det klara med att dessa tre får ses som en kombination och den måste brytas. Just dessa tre spikar givetvis ”alla” kioskgubbar i landet av så att betala för en komb där samtliga tre vinner är iskallt när vi har möjligheten att reducera bort ett sådan utfall.

Vi sätter blåa utgångar på dessa tre med kravet att exakt 2 ska vinna. Vi vill i viss mån vikta systemet mot ett par av dessa med tanke på extrapengarna. Med kravet exakt 2 får vi ett väldigt komprimerat oddsintervall och kan sikta in oss på utdelningar i ett visst spann vi finner lagom.

Röda utgångar sätt på lagen vi nämnde som dolda spikalternativ, Juventus, Sevilla och Millwall. Kravet ställs -på minst 1 men max 2. Vi viktar således systemet med fördelningen 44-27-27 av våra rader på just dessa favoriter som vi tyckte var ganska attraktiva.

Färdigt spelförslag för 540 kronor (81% reduceringsgrad)

Lets go!