Champions på Topptipset!

Publicerades den 6 mars 2024

Kvällens Topptips domineras av Champions League och Championship, två tävlingar som verkligen har sin charm på olika sätt. Att se världens bästa klubblag mötas och där spelarna verkligen är ”all-in” är givetvis underhållning av högsta klass. Men även engelska andraligan är stor underhållning med alla jämna och ovissa matcher samt rafflande tabell – i nuläget är det t.ex. hela åtta lag inom två fjuttiga poäng i bottenkampen!

Som vanligt ska vi försöka guida dig som läser fram till ett färdigbyggt Topptips-system. Längs vägen försöker vi både ge rent fotbollsmässiga tips kring vilka lag vi tror vinner men framförallt också ge tankar och idéer kring det spelteoretiska och på så vis utmana och utbilda dig i strävan att bli en bättre poolspelare – ett ständigt pågående arbete för oss alla dedikerade inom denna bransch…

Spelförslag

Manchester City är en megafavorit hemma mot Köpenhamn och trots att laget redan är två mål upp och inte behöver vinna ikväll så är segerchansen stor, ja runt 85 % vinstchans har de enligt oddsen. Det absolut vanligaste och förmodligen även det mest korrekta sättet att hantera matchen på Topptipset är att spika av ettan, vilket vi gör på detta spelförslag. Den som garderar behöver tänka till både en och två gånger kring hur resten av lappen ska hanteras för att inte gå bort sig med alltför svåra radkombinationer.

Utöver City så spikar vi även ett betydligt lägre värderat lag. Huddersfield-tvåan lämnas ogarderat på detta spelförslag. Laget streckas i skrivande stund till läckra 23 % borta mot Cardiff och det är nästan tio procentenheter för lågt. Huddersfield har varit bra en längre period och är ett minst lika starkt lag som Cardiff i grunden. Mumsigt spelvärde och spikkombon City+Hudds gillas! För er som tycker det är för chansartad ”dubbelspik” – tänk på alla gånger ni spikat av två 1,80-oddsare i komb, det är i stort sett exakt samma sak som denna komb med 1,15 x 2,90!

Därefter låt vi den breda penseln få jobba, allt helgarderas förutom i matchen Middlesbrough-Norwich. Där utelämnar vi det kalla krysset och kör ut en klassisk hårdrocksnäve (1-2). Intressant match för övrigt, kan Boro få till nån vändning i sitt stora fall? Laget är en av ligans absolut största besvikelser denna säsong. Norwich är däremot i fin form och tvåan kittlar lite på oddset (3,00 på Bet365 för den som vill lira en slant).

Grundramen är klar, 486 rader landar den på. Nu ska vi fortsätta trimma systemet via www.reducering.se och det är alltid lika roligt att snickra och fundera på smarta sätt att reducera!

Reducering

Vi nöjer oss med en enda färgreducering. Vi markerar de tre favoriterna Real Madrid, Southampton och Argentinos och sätter sedan ut villkoret ”minst en, max två”. En medelväg som säkerställer att vi fäller minst en favorit. Att fälla alla tre är väl tufft och när vi redan gjort ett offensivt val på kupongen med fräcka spiken på Huddersfield kan vi unna oss att vara lite mer konservativa här.

Vi ser på utdelningsprognosen att majoriteten av våra rader riktas mot utdelningar mellan 2000 – 10 000 kr. Exakt där vi vill sikta ikväll. I båda ändar har vi även med oss en del rader som dels kan ge en mindre vinst (500 – 2000 kr) och även potential att ge sexsiffrig utdelning. Bäddat för en kul kväll med detta system!

Spelförslag i sin helhet – 324 rader!

Miljongänget är hårdhudade gubbar som gnetar på i både med- och motvind. Var ett tag sedan det blev någon jättevinst på Topptipset och för varje dag som går kommer vi närmre nästa feta träff! Kanske är det ikväll det smäller! Varmt välkommen in i DBS-butiken och hoppa på systemet du tror på!

Skrällen
  • Huddersfield
team-skrallen
Spiken
  • Manchester City
team-spiken
Draget
  • "Minst 1, max 2" av Real Madrid, Southampton, Argentinos
team-draget
Köp en andel av Miljongänget!