Cupfotboll på Europatipset!

Publicerades den 1 november 2023

Det är dags för midweek-omgång på Europatipset där det framförallt är cupmatcher som sätter tonen på kupongen. Storlag som Manchester United, Arsenal, Chelsea och Liverpool ska spela åttondelsfinaler i ligacupen och det ska bli intressant att se hur lagen väljer att formera. Skillnaden mellan ett toppat lag eller en b-elva är stor så det gäller att vara på tårna när man bygger ikväll!

Information om laguppställningarna ges i kvällens samtliga matcher. Det betyder att oddsen kommer att svänga vilt och man behöver följa både oddsrörelser och streckrörelser för att ge sig själv underlag till att bygga ett bra system. Vi på DBS följer alltid den globala oddsmarknaden noggrant när vi spelar Europatips

Ett förslag till Europatipset ska bearbetas. Vi har tyvärr inte lyxen att invänta laguppställningar i denna analysen utan får använda den tillgängliga data som finns i skrivande stund.

Andelsspel på Europatipset 

Spelförslag Europatipset 

Just nu är det flera stora favoriter på kupongen och när det inte är jackpot på Europatipset får vi inte spela för svårt. I matchen mellan Chelsea – Blackburn ska det vara stor klasskillnad, det syns inte minst på oddsmarknaden som värderar en hemmaseger till runt 80%. Vi tycker ettan lockar till dessa priser!

Efter spiken på Chelsea söker vi en stor favorit till, valet faller på Glasgow Rangers borta mot Dundee FC. Hemmalaget har haft svårt att vinna fotbollsmatcher den här säsongen och har kryssat i över 50% av matcherna. Nu kommer ett formstarkt Rangers på besök och då tror vi att storlaget kommer att vara ett nummer för stort. Tvåan spikas!

Efter en defensiv inledning letar vi värdespikar och då fastnar blickarna på både Fulham (40%) och Mainz (31%). Fulham besöker ett Ipswich som har imponerat i Championship men en divisions skillnad är stor och här ska Fulham vara favoriter. Detsamma gäller Mainz, 31% är helt enkelt uppåt väggarna för lågt borta mot Hertha Berlin. 

Sist men inte minst blir det en “åsnespik” på Udinese. 59% är inte på något vis speciellt fint men förhoppningsvis kan den leta sig ned mot 55% framåt spelstopp, då är det helt plötsligt en annorlunda väg istället!

Garderingar / Reduceringar

Med en uppsjö av överstreckade lag är det sällan svårt att hitta vaskmöjligheter. Två liknande lag rent värdemässigt är Blackpool (56%) och Kilmarnock (52%). Båda streckas 10%+ för högt enligt vår värdering och blir ett bra ställningstagande mot motståndarpoolen – bägge lagen vaskas!

Nu har vi fyra helgarderingar att placera ut i matcher där de flesta kommer att spika. För att undvika att betala för scenarion där utdelningen blir för låg så tar vi fram verktygslådan hos reducering.se

Röd – Arsenal, Liverpool. Everton och Hearts blir lagen vi jagar skräll på. De fyra ringas in, max två får vinna för att vi ska ha chansen på 13 rätt

Gul – Vi vaskade både Blackpool och Kilmarnock men vill gå än tuffare mot ettan i matcherna, det är där det stora värdet finns. Minst en av Fleetwood eller St Johnstone måste vinna!

Spelförslag för 864 kr 

Skrällen
  • Fleetwood
team-skrallen
Spiken
  • Chelsea
team-spiken
Draget
  • Mainz
team-draget
Spela Europatips med Miljongänget