EM är igång – idag Stryktipset

Publicerades den 15 juni 2024

Fotbolls-EM vevade igång med en riktig överkörning igår kväll. Värdnationen Tyskland gjorde slakthus med skottarna som äntligen var tillbaka i ett mästerskap – senast det begav sig var 1996. En snöplig mästerskapscomeback från Skottland som hade invaderat München med tillresta fans. Dessa hade säkerligen en grym dag även om de där 90 minuterna är ngt de inte är speciellt nöjda med. EM-tipset drog också igång och här blev det då favorittecken på tyskarna. Resten av kupongen fortsätter idag och kommande tre dagar. Nytt EM-tips – även här 4 miljoner Jackpot – börjar sedan på onsdag.

Idag rullar mästerskapet vidare med tre matcher. Först ut Ungern – Schweiz och därefter följer med 3h mellanrum ytterligare två matcher som bägge är med på dagens Stryktipskupong. Kl 18:00 ett riktigt fint möte mellan Spanien – Kroatien och i kvällens 21-match är Italien tydliga favoriter mot Albanien.

Dagens Stryktips är en salig blandning av fotboll. Överst nämnda EM-matcher som sedan följs av svensk div 1 och 2-fotboll och avslutningsvis en träningslandskamp och två brasilianska ligamatcher. Utmanande – men kul. Glöm inte heller bort att det är 10.000.000 kr garanterade till ensam vinnare.

Här på sidan bygger vi grundramen till ett av vårt spelombuds R-system. Miljongängets R för 90 (90kr/andelen). R och U-system är två olika sätt att spela Stryktips med en större grundram än ett vanligt matematiskt system. Ramen reduceras sedan ner per automatik och inlämningskostnaden blir inte lika stor som om du skulle lämna in samma grundram som ett matematiskt system. Det finns på R-system vi spelar i vår andelsbutik en 12-rättsgaranti och chans på 13 rätt när ramen sitter.

Detta system spelas slutsålt på 8 andelar med 6 hel, 3 halv och 4 spikar. 5832 rader men kostar som R-system endast 654kr.

Spikar

Vi plockar samtliga fyra spikar på detta system från den svenska fotbollen. En mix av, i våra ögon, vettiga favoriter, sund spik och ett streckvärt drag.

Lund och Norrby är två två vettiga favoriter som också svenska folket streckar i hyfsad omfattning. På hemmaplan ska respektive lags vinstchanser ändå vara goda och om inte strecken far väldigt mycket norr ut under dagen när spelstopp närmar sig är det vettiga favoriter att hålla i handen på dagens kupong.

Västra Frölunda är vår sunda spik i Göteborgsderbyt mot Qviding. Favoritskapet bör vara ungefär 50%-igt och det är också i dessa svängar som laget streckas. Frölunda har gått lite tyngre på slutet men ska ses som ett av de bättre lagen i serien. Runt 50% i streck är det en sund spik att använda i ditt bygge.

Dagens drag blir Stocksund. Krysset är inte särskilt attraktivt och i en i övrigt jämn fight tar vi ställning för att spika bortalaget med en betydligt trevligare streckprocent än Karlberg på Stryktipset.

Halvgarderingar

Vi utelämnar Ängelholm som har för mycket streck på sig i en tight match mot Tvååker. Här är både krysset och bortasidan klart finare tecken än hemmalaget – vilket gör valet enkelt.

Övriga två halvor används för att lämna två underdogs därhän. Kroatienvinst mot Spanien i 18:00 -matchen struntar vi att betala för på detta system, likaså ett rätt uselt Bolivia som träningsspelar borta mot Colombia. Här är Colombia skyhöga favoriter och på tal om skyhögt så är just Bolivia rätt beskedliga när man inte spelar hemma på hög höjd. Colombia är absolut ett lag som går att spika på denna kupong – vinstchansen är den högsta av alla lag på kupongen och streckprocenten är trots den höga siffran på en rimlig nivå. Vi lyxar till oss ett kryss dock för att ge oss en chans på de där 10 miljonerna…

Reduceringsalternativ

Om du istället för att lämna in ett eget eller köpa in dig i ett av våra andelsspel som R/U-system hos Svenska Spel – kan du på egen hand reducera dina system med större ramar.

Här rekommenderar vi att använda Reducering och dess fantastiska reduceringsverktyg. Helt gratis och enkelt att börja använda.

Vi har fyllt i vår systemram på 5832 i deras verktyg åt dig. Nu kan du själv börja leka med de olika reduceringsalternativen. Exempelvis olika färgreduceringar, antal hemmasegrar mm.

Systemram på 5832 rader – färdig att börja reducera

 

Skrällen
  • Tvååker
team-skrallen
Spiken
  • Lund
team-spiken
Draget
  • Stocksund
team-draget
Miljongängets andelsspel