Europatips med 4 miljoner jackpot

Publicerades den 3 mars 2024

Vilket tråkigt Stryktips det blev till slut, förutsättningarna var riktigt fina men allt slutade i favoritregn och inte många kronor tillbaka på 13 rätt. Som tur väl är så får vi en ny chans redan idag då Europatipset stoltserar med 4 miljoners jackpot. Inte nog att det är en fin jackpot, matcherna går inte av för hackor heller, Manchester-derbyt givetvis den stora höjdpunkten. Kan United störa Peps mannar?

Som vanligt kommer dagens inlägg till slut mynna ut i ett matematiskt spelförslag med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar. Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (96kr/andel). När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg inne på reducering.se (gratis att använda).

Spika

Nej förmodligen inte är svaret  på om United kan störa Peps mannar. Manchester City är omgångens bästa spik, lag med höga vinstchanser och någorlunda korrekta streck på jackpotrundor är mumma. Jämför City med Atletico Madrid och Djurgården som i mångt och mycket kommer snurras i samma kombinationer ute i stugorna.

Efter Manchester City så tar vi en kik i mellanfacket vad som kan vara intressant och landade till slut i följande fyra, Napoli, Barcelona, Hoffenheim och Porto. Fyra ganska svala tecken värdemässigt men vi tager vad vi haver. Att sväva ut och spika av fräcka värdetecken idag känns lite onödigt, vi kommer ändå få med flertalet av dessa i ramen och vi vill inte ha för hög svårighetsgrad på bygget. Extrapengarna ligger i 13-rättspotten och agerar fin krockkudde vid några favoritsegrar. Halvgarderingar och reduceringar löser sedan våra prognoser till önskat intervall.

Halvgarderingar

Som alltid så kommer strecken röra på sig en hel del fram till spelstopp men oj vad Lyon måste jobbas bort. Ett brutalt fult tecken som streckas på hårt samtidigt som vinstchansen är relativt låg. Liten risk och hög utväxling på värdet är de optimala vaskningarna. Vi fortsätter sedan i liknande stil även om det är svårt att hitta en lika bra men vi plockar bort Girona från ramen, det får duga. Vi har nu säkerställt att minst två favoriter ska vika, några till ska vi allt jaga.

Jakten på favoritfall pausas dock en aning i ramen och vi tar ett steg tillbaka för balansens skull. Två relativt fula oavgjorda resultat i

Empoli-Cagliari och Kalmar-AIK kan vi leva med att inte betala för. Kryssen här lockar inte nämnvärt till dessa procent och vi har nu fått ihop ramen och kan ta hjälp av verktyget för att ta bygget i mål.

Reduceringar

När vi spikat Manchester City vill vi gärna attackera Atletico Madrid och/eller Djurgården här i förslaget. Röda utgångar placeras på dessa lag med kravet att max en får vinna. Då bryter vi trippeln som en stor del av svenska folket kommer luta sig emot idag.

Blåa utgångar placeras på två favoriter i form av Empoli och Frosinone med kravet att minst en av dessa ska vinna. Ganska fula tecken men vi vill få ner svårighetsgraden en aning på bygget en runda som denna och på ett spelförslag som i sammanhanget ändå är relativt litet.

Ett gäng fina skrällar har fångats upp via garderingar i ramen och nu vill vi vikta lite extra mot just dessa tecken. Gröna utgångar placeras på Bologna, Mallorca och Lens med kravet att minst en ska vinna.

Färdigt spelförslag för 640 (51% reduceringsgrad)

Vi i Miljongänget är enormt taggade efter gårdagens antiklimax och vill du joina något av våra andelsspel så finner du dessa i varierande prisklasser inne i vårt ombud hos svenska spel, varmt välkomna!

Lycka till!