Europatips med bland annat allsvenskan

Publicerades den 5 maj 2024

Gårdagens Stryktips lämnade oss på perrongen utan 13-rättare. Ett par stycken tolvor i butiken där vi ex. missade ”fula tecknet” på Häcken (1X Sirius) och andra missar var kryssen i Köln och Lazio. Motstuds och bara att kasta sig upp på hästen igen för nya försök. Att jobba med 13-rättspoolerna är inget sprinterlopp utan rejäl långdistans med nötning vecka ut och vecka in.

Idag har vi en Europatipskupong med fin mix. Två allsvenska matcher blandas upp toppmatcher från både England, Italien, Tyskland och Spanien. En riktig ET-kupong således!

I andelsbutiken inne hos Svenska Spel finns olika typer av system färdiga att haka på. Prisklasserna varierar i allt från 10 till över 2000 kr/andelen. Under dagen, medan arbetet finslipas kommer det att komma upp radskisser på flera olika av alternativen för er som föredrar att se vilka rader som ska spelas innan köp.

Två system där vi bestämt spikarna redan är Miljongängets R mot Storkovan (spelas 8 hel, 3 halv och 2 spik i ramen) samt Miljongängets U-6-4-3 (spelas med 6 hel, 4 halv och 3 spik i ramen). Här finns spikarna utsatta i radskissen för er nyfikna. Systemen hittas inne i andelsbutiken.

Här på sidan bygger vi ett annat system med helt färdig skiss. Miljongängets Lilla Et (96kr/andelen). Ett system som bygger på våra tidiga tankar och hur vi tror och hoppas att strecken kommer att röra på sig och vilka lag/tecken som kommer bli fina när spelstopp närmar sig.

Spikar:

Liverpool
Empoli
Hammarby
Celta Vigo
Union Berlin

Spikarna kommer från olika fack och bland annat har vi två rätt stora favoriter i Liverpool och Hammarby. Med tanke på dessa två behöver vi därför agera i både valet av övriga tre spikar men även i våra halvgarderingar.

Empoli blir en fulspik som vi hoppas och tror kommer sjunka rätt friskt i streckprocent. Är i nuläget en rätt överstreckad hemmafavorit men förhoppningsvis kan detta bli ett gäng som många av spelarna ute i landet ratar. Har vi marginalerna med oss kommer vi landa ner mot låga 40% på hemmalaget.

Även Union Berlin är överstreckade. Här har vi inte riktigt samma förhoppningar om fallande streckprocent även om det känns orimligt att tror laget stänger på 64% som i skrivande stund. Runt 60%, förhoppningsvis kanske höga 50 är rimligt att tro.

Celta Vigo spikas av som ett fint värdetecken. Här kan det väl vara rimligt att tro att streckprocenten rör sig åt andra hållet, dvs att Vigo får lite mer streck än nu på förmiddagen. Men att det landar i ett fult tecken har vi svårt att se.

Sammantaget fem spikar som kan komplettera varandra rätt väl på ett system i denna storleken.

Halvgarderingar

Med tanke på våra spikar, som nämndes ovan, får vi göra några val som väger upp dessa. Vi vaskar Leverkusen som står utan förlust. Kommer den idag? Kanske, vi tar med krysset också men utelämnar Kusen som är överstreckade då de närmar sig 60%. Kommer nog vara ett fult tecken hela vägen in i mål skulle vi tro.

Även Fiorentina vaskas. Vinstchansen är en bra bit under 50% och detta är en ur alla synvinklar ett tecken som går att vaska utan diskussion. Utfallet kan vi sedan inte styra över.

Två gubbgarderingar (1-2) kompletterar systemets spikar och helgarderingarna. Kryssen är inget som får oss att slå frivolter och får lämnas därhän på detta systembygge.

Vi har nu ett 1296-raders system med rader viktade mot flera utdelningsintervall. Du har ramen inritad och klar på Miljongängets Lilla ET

Om du önskar att göra detta systemet lite mindre men ändå ha alla tecken i din ram kan vi rekommendera dig att använda reducering.se och dess reduceringsverktyg. Här finner du systemet inne på Reducering och kan på egen hand sätta ut reduceringskrav i den omfattning du önskar.

Stort Lycka Till idag!

 

Skrällen
  • Frankfurt
team-skrallen
Spiken
  • Hammarby
team-spiken
Draget
  • Empoli
team-draget
Miljongängets Europatips