Europatips med kvalspel Europa

Publicerades den 12 juli 2023

Ett Europatips idag onsdag där bland annat kval till Europa står på agendan. Bland annat ska Häcken göra sin första match i kampen om en plats i höstens Champions League. Utöver detta blandad kompott med matcher från både Island, Norge och Nord- och Sydamerika.

Vi bjuder er här på våra bästa spikförslag till omgången som dessutom leder fram till ett spelförslag på 1296 rader. Systemet finns att köpa in sig för 96kr/andelen.

Vi använder dessutom systemramen för att bygga ett reducerat spelförslag via Reducering – Sveriges bästa reduceringsverktyg.

Spikförslag

Häcken är en fin spik hemma på Bravida. Streckas hårt såklart men vinstchansen är om inte ännu större.

Rumänska FC Farul är knappa favoriter hemma mot Sheriff T som namnmässigt kanske känns igen mer av oss svenskar. Det är kanske detta som speglar av sig på strecken ännu så länge då bortalaget Sheriff får de flesta strecken. Hinner nog räta till sig något men kommer mest troligt vara värde på hemmasidan hela vägen in i mål då omsättningen nog inte hinner bli allt för hög idag för att rätta till de tidiga pengarna.

Brasilianska serieledarna Botafogo möter argentinska Patronato som huserar i andraligan i Argentina. Brassarna ska vara tydliga favoriter och när strecken inte är mer än höga 50 så hamrar vi in spiktvåan.

Norska cupen och Brann är en fin spik i mittenfacket, som vi brukar skriva. Streckas likvärdigt med vinstchansen som är runt 50%. Vettig spik att använda om du behöver ett par stycken.

På Färöarna ska estiska Paide kvala till Europa. Ingen lätt match och även här kan vi applicera mittenfackets fina spikkänsla. Runt 50% streck och 50% vinstchans – som mest troligt står hela vägen in i mål.

Garderingar/reduceringar

Våra spikar är inget som sticker ut men vi har med våra spikval gett oss utrymme att gardera några av kupongens hårdast streckade tecken.

Två överstreckade favoriter med strax över 40% vinstchans vaskas till förmån för underdogen med attraktivare streckprocent. Dessutom kompletterar vi med en hederlig gubbgardering.

1296 rader ska nu reduceras ned genom att kapa bort några rader och på så sätt minska inlämningskostnaden.

Gul reducering: Tre hårt streckade lag med vettig vinstchans markeras. Att alla tre bränner är förhållandevis låg sannolikhet. Dessutom täcker mest troligen inte potten att betala ut till oss för detta. Däremot önskar vi fälla minst , kanske två av dessa. Kravet blir således minst 1, max 2. Ett klassiskt och effektivt reduceringsalternativ.

Röd reducering: Vi markerar rött på 5 tecken vi önskar vikta vårt system mot lite extra i övriga garderade matcher. Kravet blir att minst 2 av dessa 5 ska sitta.

Totalt en reducering på nästan exakt 50% och inlämningskostanden är på 666 kr.

Se spelförslaget här

Våra andelsspel till omgången finner ni som vanligt i vårt ombud hos Svenska Spel