Europatipset – 4 miljoner jackpot!

Publicerades den 26 februari 2023

Senaste tiden har poolspelen hos Svenska Spel haft “tråkiga utfall”. Då menar vi inte bara för egen del utan rent generellt. Igår var det ännu en sömnig historia på Stryktipset där i princip alla favoriter eller överstreckade underdogs lyckades vinna. Därtill hade vi redan två raka söndagar plus Europatipset i torsdags där utdelningen stannade på fyrsiffrigt. Det är dags att bryta detta mönster nu, låt oss ha en vanlig omgång i eftermiddag tack!

Vår primära spelstrategi går främst ut på  att spela mot sex & sjusiffriga utgångar. Det är nästan alltid i det utdelningsfacket man kan hitta överbetalda scenarion. När istället alla favoriter vinner blir det alltid underbetalt och det kan vara en god idé att reflektera om ni ofta är med och hugger på dessa iskalla omgångar. Det är viktigt att tänka på att vi inte spelar för att vinna så ofta som möjligt utan att vinna så mycket pengar som möjligt i det långa loppet, det är två helt skilda saker på poolspel.

Europatipset med 4 miljoner i Jackpot står inför oss. Vi fortsätter gnugga på och tro på det vi gör. Hos marknadens bästa verktyg för en poolspelare, Reducering.se,  ska vi bygga ett reducerat spelförslag. 

Spelförslag

Det är många favoriter att hantera på kupongen vilket gör att vi inte får spela alltför offensivt, prispotten måste räcka till. När det är jackpot och förväntat bra spelvärde kan vi dra ned svårighetsgraden något utan att för den sakens skull spela mot scenarion likt det vi fick se igår. Vi väljer följande spikkombo:

  1. Celta Vigo (63%)
  2. Sevilla (57%)
  3. Marseille (33%)
  4. Bayern Munchen (80%)
  5. Anderlecht (55%)

En balanserad sådan. Bayern Munchen och Celta Vigo har stora vinstchanser och bidrar med att hålla ned svårighetsgraden. Sevilla /Anderlecht har överkomligt spelvärde och Marseille till 33% ser mycket fin ut mot PSG. Ett förväntat jämnt möte där vi får 4% understreck på hemmalaget. 

Fällor ska och kommer läggas ut. Freiburg till 57% blir den första. Oddsmarknaden värderar hemmaseger till 44% vilket ger 13% överstreck. En utmärkt vask i vårt tycke. Vi följer upp med att ta ställning i Old Firm. Celtic är och ska vara favoriter men strecken är något för höga på de grönvita, vi väljer Rangerssidan. 

Det får räcka i vaskväg på grundramen. Vi är däremot långt ifrån klara med att kapa motspelare. Det ska fixas till hos Reducering.se

Reduceringar

Vi tar sikte mot Udinese, Barcelona och PSV Eindhoven. Lag med goda vinstchanser och ännu högre streckfördelning. Spel handlar dock om att ta kalkylerade risker och här kommer vi ta en sådan. 

Röd – ovannämnda lag  ringas in, exakt ett behöver vinna. Det innebär att vi betalar för exakt två skrällar i dessa matcher. Tufft men här kommer motståndare att falla om det trillar vår väg. 

Blå – som en avslutande åtgärd vill vi ha med oss en skräll till in i mål. Minst en blå behövs.

Spelförslag för 504 kr (61% reducerat)

Ett bygge som balanserar favoriter med skrällar, precis så vi vill spela. Förhoppningvis slipper vi ännu en favoritparad.

Häng med oss i eftermiddag när vi ska försöka spela hem jackpoten till ombudet!

Skrällen
  • Bayer Leverkusen
team-skrallen
Spiken
  • Celta Vigo
team-spiken
Draget
  • Marseille
team-draget
Spela Europatipset med Miljongänget