Europatipset Extrem Eufori!

Publicerades den 17 januari 2024

Skön kväll igår – massvis med system fixade åttan på Topptipset och Miljongänget spelade in över 60 000 kr till många glada följare! Med den lyckade rundan i ryggen tar vi med gott självförtroende Europatipset av bara farten… 🙂

Det är inget vanligt Europatips ikväll, det är ett extremt trevligt Europatips som väntar. Varför då? Jo, det är en ovanligt stor jackpot (5 miljoner), vi tror omsättningen blir relativt låg eftersom kupongens matcher nog inte lockar svenska folket och sist men inte minst – kupongens svårighetsgrad är riktigt hög. Det finns inte en enda storfavorit och många matcher är helt jämna på förhand. Den eller de som fixar 13 rätt ikväll kommer högst troligt bli rikligt belönade, inget snack om den saken!

Spelförslag

Miljongängets Lilla ET – det är i det systemet vi bygger spelförslagets grundram. Fem spikar, fyra halvor och fyra helgarderingar bildar 1296 rader. I vanlig ordning kommer vi sedan även i nästa steg visa hur man kan reducera och trimma sin grundram ytterligare, häng med!

Det är som ovan nämnt omöjligt att ”gömma sig” idag, alla spelläggare kommer utsättas för stora krav och behöva ta svåra beslut. Det gäller att behärska det spelteoretiska och sedan kunna krydda med magkänsla och välja vinnare som inte är attraktiva sett till spelvärde men som funkar i systemet som helhetsbygge. Vi börjar med att plocka ut spikarna…

Spikar

Nottingham, Norwich, Sociedad, DR Kongo och Elfenbenskusten. De fem lagen som ska göra jobbet åt oss! Nottingham & Norwich plockas som halvfula vinnare i FA-cupen, omspelsmatcher efter kryss i första matchen. Ingen snack om att både Nottingham och Norwich kapacitetsmässigt är flera huvuden högre än sina motståndare. Har de bara någorlunda inställning till matcherna ikväll kommer segerchanserna vara stora, kanske större än oddsen säger? Sociedad ser vettig ut streckmässigt och plockas in. De avslutande två spikarna hämtas från Afrikanska Mästerskapen och där är givetvis DR Kongo en typ av chansning men laget ska vara knapp favorit i denna match och visst sliter vi in 1-0 där?

Garderingar

Vi tar stark ställning och definierar hela vårt systembygge genom att utelämna Egypten hemma mot Ghana. Ettan streckas i nuläget en bit över 70 % och är extremt överstreckad. Korrekt vinstchans är snarare under 50 % och det förhållande mellan relativt låg risk och en stor uppsida om vi lyckas fälla den favorit gör att vi lockas av draget. Efter att vi tagit denna ”tuffing” samt har en svår spikkombo kan vi nu lugna ner oss sätta fokus på att ”ta oss i mål” och nå 13 rätt. Låter smidigt väl?

Helgarderingar placeras ut i matcher där vi försöker fånga upp fler skrällar och våra halvgarderingar i övrigt försöker hålla risken nere. Även om vi väljer X2 i Napoli-Fiorentina får det ändå ses som begränsad risk då draget har över 60 % chans att lyckas. Samma sak gäller Atletico 1X.

Reducering

Idag nöjer vi oss med en enda färgreducering som på ett kraftfullt sätt kommer skala bort hälften raderna och samtidigt komprimera vårt system mot de rader vi tror är bäst lämpade för kvällens lapp.

Blå färgreducering: Fyra favoriter markeras, Everton, Valencia, Girona, Royale Union. Sedan sätter vi kravet att minst men max tre av dessa ska vinna. Även om inget av dessa lag är attraktivt streckade utan snarare fula tecken, behöver vi inte bygga in oss med svåra villkor utan snarare försöka hitta en mer trolig väg. Detta krav öppnar ändå upp för två skrällar (krav på minst en) och skapar den balans vi vill ha.

Systemet är nu klart och våra 600 rader spelas främst mot utdelningar mellan 100 000 – 500 000 kr. Inte illa!

Spelförslag på 600 kr ses här! 

Vi i Miljongänget är extremt taggade för kvällen, det är en ypperlig runda att spela hem nya storvinster och vi hoppas att ni är lika pepp som vi! Hugg din andel i DBS-butiken här! 

Skrällen
  • Ghana X2
team-skrallen
Spiken
  • Nottingham
team-spiken
Draget
  • DR Kongo
team-draget
Köp en andel av Miljongänget!