Europatipset med 4 miljoner JP

Publicerades den 10 mars 2024

Ett surt Stryktips där Stora Jackpot bland annat var värt ett bättre öde. Enbart halvgarderingen där vi utelämnat Coventry missade. Watford hade 1-0 och bra grepp om matchen, men 1-1 kom och trots att oddsen vänt från hur matchen startade – och Watford nu var knappa favs live – lyckades Coventry avgöra och ta ca en halv miljon från andelsköparna i detta system. Surt!

Nog gnällt om detta – gäller att kasta sig upp på hästen igen och idag har vi en fin jackpot på Europatipset – 4 miljoner. En extra gåva från Svenska Spel då det faktiskt inte genererades några extra pengar från senaste rundan. Vi lyfter på hatten och tackar!

På dagens kupong hittar vi överst årets hittills kanske häftigaste match i PL. Liverpool vs Manchester City i en kanske avgörande match vilka som slutligen står där med ligatiteln i maj. Kanske också pga denna toppmatch som gör ET riktigt hett idag och Visby-gänget valde att öppna börsen.

Här bakom har vi en riktigt klassisk ET-kupong med matcher från massa olika länder. PL, Serie A, La Liga, Ligue 1, Bundesliga och sen slänger vi in Svenska Cupen med Malmö FF – Norrköping på det. Grymt kul!

Vi ska försöka bena ut kupongen till att landa i ett spelförslag med ramen 1296 rader. Detta system lämnas in som andelsspel i vår butik hos Svenska Spel. När bygget är klart visar vi er möjligheten att själv reducera dina system med Reducering. Små enkla steg ger dig ett billigare och vasst system.

Spikförslag

Man City
Brighton
West Ham
Lille
Bochum

Av dessa spikförslag är Brighton och West Ham de med högst vinstchans. med strax under 60% sannolikhet. Övriga tre har ett spann på 40-50% ungefär. En fin mix av spikar där vi ges utrymme att gardera de betydligt hårdare och överstreckade lagen på kupongen. Malmö FF innehar ex. ett mycket stort förtroende hos svenska folket med streck över 80%. Även om de absolut går att använda som spik denna runda så kittlas det av tanken att gardera. Trots allt försäsongs-tider i Sverige även om allsvenskan närmar sig med stormsteg.

Streckmässigt finast av våra spikar tycker vi att Brighton är. Det går verkligen upp och ner för det här gänget och Nottingham är verkligen inget lag du bara klipper i sömnen. Men vaknar Brighton på rätt sida ska segerchansen vara betydligt högre än nuvarande %.

Att nämna i övrigt är att vi, precis som spelarkollektivet, tycker City ska gälla som favorit. En betydligt bredare trupp och det bör finnas högre växlar i detta lag än vad Pool för tillfället har. Känslan är att Klopps mannar presterat på max på slutet och verkligen maxat resultaten. Idag tar det stopp!

Garderingar/Reduceringar

Vi har efter våra fem spikar en vettig grund att stå på – om än svajjig – som vanligt när det ska sättas spikar. Men det är idel favoriter som spikats och vi behöver fälla några för att det överhuvudtaget ska hända ngt i utdelningskolumnen. Vi väljer att vaska Monaco som är en coin-flip men där strecken är 40/60 och vi ges fint värde att ta 1X-sidan. I övrigt lämmnas Roma utanför som överstreckad underdog borta mot Fiorentina.

Tillsammans med en gubbgardering och utelämnadet av 10-taggaren Empoli är vi i mål med systemramen.
1296 rader är redo för andelsspel med Miljongängets Lilla ET 

Nu till Reducering och de möjligheter du får att förändra systemstorleken, inlämningskostnad samt mot vilka utdelningsintervall du vill rikta din insats.

Med hjälp av två olika färgreduceringar får vi en förskjutning mot mer högre utdelningar på systemet då vi kapar bort några av de mer favoritbetonade kombinationerna.

Gul färgreducering: Tre favoriter markeras där kravet bli att minst 1, men max 2 får segra. Vi kapar bort 1/3-del av raderna och får samtidigt som vi håller nere variansen genom att kräva att minst en ska vinna, även bort de kombinationerna där alla tre vinner. Inget roligt utfall i komb med våra spikar.

Röd färgreducering: En mindre reducering där vi markerar fyra tecken från tre halvgarderade och en helgarderad match.  Kravet är lågt, minst ett ska sitta. Detta gör dock att vi får en liten förskjutning mot lite bättre utfall.

Totalt har vi nu gått från 1296 till 792 rader. En reducering med 39% och en minskad systemkostnad på 504 kronor.

Det reducerade systemet i sin helhet ser du här 

Vi önskar er Lycka Till idag – önskar ni ta hjälp av vår expertis finns Miljongängets och andra spelläggares andelar HÄR

 

 

Skrällen
  • Strasbourg
team-skrallen
Spiken
  • Brighton
team-spiken
Draget
  • Bochum
team-draget