Europatipset med alla matcher kl 21!

Publicerades den 15 september 2022

Efter två mäktiga kvällar med Champions League hoppar vi ner ett par trappsteg till Europa League och Conference League när Europatipset ska attackeras. Ingen jackpot denna gång men en annan krydda att nämna; samtliga matcher startar kl 21:00 ikväll – vilken action under två timmar tills allt är avgjort!!

En match kommer att lottas på kupongen, Arsenal-PSV är uppskjuten. Resultatet av lottningen redovisas i pausen, ca kl 21:45 – så inte ens i pausen kan vi slappna av, spänning hela vägen!

Ett spelförslag hos Reducering.se ska tas fram. Med en ram på 1296 ska vi sedan trimma oss ner mot ett lite mindre men ack så vasst bygge. Vill man ta det av hela ramen så kan en andel köpas här för 96 kr

Spelförslag

Spikarna på detta tidiga bygge blir följande:
Royale Union 66 %
Bodö Glimt 70 %
Rennes 63 %
Anderlecht 46 %
Hearts 29 %

En mysig kombination där de tre förstnämnda får sväljas trots överstreckning (i vanlig Europatips-anda, det går inte att gardera alla favoriter). Anderlecht ser lockande ut och vi hoppas den håller sig under 50 %. Hearts kommer garanterat att stiga närmre spelstopp, laget ska vara tydlig favorit borta mot ytterst mediokra Riga. De svaga/tidiga pengarna har dock överspelat detta Riga kraftigt, det ska vi utnyttja.

Vi garderar fyra större favoriter med våra helgarderingar, Arsenal (lottas), Dynamo Kiev, West Ham samt Villarreal penslas hela bredden. Halvgarderingarna används i jämna matcher där många andra system kommer använda helgarderingar i stor utsträckning. Två defensiva halvor och två smått offensiva (vask Braga & Basaksehir).

Ramen är komponerad och det är dags att snickra vidare på bygget med hjälp av reducering.se – det härliga reduceringsverktyget!

Först av allt vill vi komprimera bygget en aning, det är för spretigt med både rader som spelas mot hundralappar på 13 rätt och rader som spelas för flera miljoner (vilket är spelteoretiskt galet att göra en Europatipsomgång med begränsad pott att jaga på 13 rätt).

Det gröna reduceringsvillkoret styr upp detta på ett härligt sätt! Arsenal, West Ham & Villareal markeras och kravet sätts att minst en men max två av dessa tecken ska/får falla in. Viktigast är att vi utelämnar en favorit med hjälp av detta villkor men även klokt att kräva att minst en ska gå in, för att jobba skräll i alla tre gör bygget lite för svårt.

Vi kompletterar med blått villkor, där viktar vi mot rent värde. X2 på Larnaca borta mot Kiev (matchen spelas på neutral plan i Polen) samt raka tvåan på Union Berlin mot Braga markeras, krav sätts att minst ett av dessa drag ska gå in.

Spelförslaget är klart, landar på 720 kr! 

 

Vill du rygga systemet? Använd den röda knappen ”lämna in” och du slussas till Svenska Spel för inlämning. Tycker du att vi är fel ute i någon match? Det är enkelt att ändra i systemet och skapa ditt eget bygge som du sedan kan lämna in. Dyker det upp någon fråga – skriv till oss så hjälper vi mer än gärna till att guida!

Häng med oss i ikväll när vi jagar 13 rätt – Ombudet med våra vassa andelssystem

Skrällen
  • Union Berlin
team-skrallen
Spiken
  • Rennes
team-spiken
Draget
  • Larnaca X2
team-draget
Köp en andel