Europatipset med Champions League

Publicerades den 4 oktober 2023

Onsdag och nytt Europatips att bena ut. Denna gången med sex matcher från Champions League, sex matcher från The Championship och avslutningsvis en match från spanska Segundan. Mycket härlig fotboll att följa ikväll! Hur fint låter inte Newcastle-PSG, Leipzig-Manchester City och Dortmund-Milan för att nämna några.

Som vanligt kommer dagens inlägg till slut mynna ut i ett matematiskt spelförslag med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar. Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (96kr/andel). När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg inne hos reducering.se (gratis att använda).

Nu gnuggar vi!

Fem spikar ska som bekant plockas ut och det är inte helt lätt. Svårighetsgraden sticker snabbt iväg när valen multipliceras med varandra. Poolspel är svårt! Vilket är hela grejen, det kan ge ruskigt fint betalt och det har vi lyckats med ett gäng gånger genom åren. Kan det vara så att vi i teamet besitter Sveriges häftigaste vinster på poolspelsfronten? Ta en kik på vår ombudsvägg och avgör själv.

Spika

Newcastle
Lazio
Leeds
Bristol City
Burgos

Dessa fem val landade vi i till slut. Kanske lite fräckare val än vanligt men som alltid så gäller det att anpassa bygget efter rundan. Vi har ingen jackpot som agerar snuttefilt vilket gör att vi behöver öka spänsten en aning i bygget. Omsättningen är fortsatt låg men rundans bästa spik är helt klart Burgos. Våga ta chansen och spika av när värdet är så pass stort. Newcastle och Lazio är rätt neutrala värdemässigt men gillas skarpt ändå. Känslan är att svenska folket snabbt kommer strössla med tecken i dessa matcher vilket gör att vi får ett stort övertag om resultaten går med oss här.

Vi fortsätter sedan med Leeds och Bristol City. I ärlighetens namn två ganska fula tecken. Det lägger vi dock åt sidan här då balansen på hela bygget är minst (läs mer) lika viktigt. Relativt höga vinstchanser på dessa lag vilket känns skönt att luta sig emot när vi ändå spänt bågen lite mer i våra andra val.

Halvgarderingar

En riktig värdeskapande vaskning görs idag. Sunderland plockas bort från ramen, otroligt fult tecken och vårt golv på bygget höjs på ett bra sätt utan att riskera allt för mycket via detta val. Vi är väl medvetna om att strecken kommer skruva till sig en del fram till spelstopp men denna kommer vara ful hela vägen in i mål.

Tre defensiva halvor tar vår ram i mål. Till att börja med så kör vi ut hårdrocksnävar (1 2) i Dortmund-Milan, Röda Stjärnan-Young Boys. Tecken utan spelvärde och låg sannolikhet att gå in är alltid fina att plocka bort i variansfyllda poolspel. Blandar vi dessutom in lite magkänsla här så låter ju lagen extremt slaskiga (bortsett Milan kanske). Det kan inte sluta oavgjort här? Sist ut blir x2 Norwich borta mot Swansea, ettan är smått överstreckad och det kittlar inte nämnvärt att betala för den till detta priset.

Reducering

Gröna utgångar placeras idag på värdetecken som Blackburn, Watford och x2 Preston, minst en ska sitta. Detta är några av kupongens finaste tecken i skrivande stund och det faller sig ganska naturligt att vi vill vikta mer av vår insats mot just dessa tecken.

Blåa utgångar placeras på favoriterna Manchester City, Barcelona, Dortmund, Röda Stjärnan och Norwich. Kravet ställs på minst två, max fyra. Här har vi på ett effektivt sätt tryckt ihop vårt odds och utdelningsintervall. Vill du banta systemet än mer kan vi varmt rekommendera att använda dig av ”exaktreducering”. Exempelvis ställa in ”minst två, max två”

Systemet känns nu färdigt och är redo att slåss och riktigt fina utdelningar!

Färdigt spelförslag för 816 kronor (37% reduceringsgrad)

Miljongängets andelar

Missa dessutom inte tävlingen ”Lavinen” inne i vår Facebook-grupp. 10.000 kronor till vinnaren! Det är FORTFARANDE INTE för sent att kliva in.