Europatipset med en fullspäckad kväll!

Publicerades den 28 juni 2023

Redan klockan 18:00 ikväll kickar Europatipset igång! U21-EM är inne i sista gruppspelsomgången och England-Tyskland är en härlig klassiker att se fram mot bland de tidiga matcherna! Bäddat för dramatik är det i stort alltid när sista omgången i ett gruppspel ska avgöras, ett mål kan vända upp och ner på förutsättningarna och skapa härlig dynamik i jakten på avancemang till kvartsfinalerna.

Förutom de fyra EM-kamperna har vi nordisk fotboll på lappen, allt från svenska och norska cupen till isländsk högstaliga. Vi kommer stöta på många lag där vi har begränsad kunskap om just laget, men som tur är finns det hjälp att få och den spelteoretiska kunskapen kring att bygga väl avvägda system för aktuell omgång väger tyngre, och där är vi väldigt trygga med vår kompetens. Europatipsen på slutet har gått bra, 535 000 kr på 13 rätt häromveckan och många hugg på bra pengar på slutet. Nya framgångar ikväll? Miljongängets andelsspel är uppdukade här! 

Spelförslag

Ni vet vad som gäller vid det här laget, ett system med 4 hel, 4 halv och 5 spikar (Miljongängets Lilla ET) utgör grunden och sedan ska vi trimma bygget via smarta reduceringar hos reducering.se. Vi gasar på!

Spikar

Tyskland, Olympic, IFK Skövde, Huddinge och Bodö/Glimt är spikarna som ringas in. Streckprocenten i detta tidiga skede är rejält skev på sina håll. Exempelvis streckas Olympic i runt 30 % trots att laget ska vara storfavorit i cupmötet med Simrishamn. Detta kommer att justeras en hel del under dagen men vi nyttjar en del av de tidiga pengarnas misstag via dessa drag. Även Tyskland ser ut att bli ett kanondrag, England är redan klara gruppvinnare och bara seger gäller för tyskarna men folket går mer på lagens senaste matcher. Kul samling spikar här!

Garderingar & Reduceringar

Omsättningen kommer bli låg ikväll på Europatipset, ingen jackpot i potten heller. Säkerhetsbätet på för att inte bygga för svåra radkombinationer behövs! Men samtidigt vet vi att motståndet är svagt, få stora system vi tävlar mot och med lite flyt och skicklighet går det att nå bra (överbetalda) pengar en sådan här runda. Vi väljer att helgardera några större favorit (Italien, FC Stockholm och Viking) och hoppas kunna jaga in skrällar via dessa heltäckta matcher. Halvgarderingarna vi placerat ut är mer utav genvägar mot 13 rätt, tre hårdrocksnävar (1 2) i matcher där kryssen inte lockar alls samt ett lyxkryss (1X på Molde-Strömsgodset).

Med ett enda men skarpt reduceringsdrag ska vi nu balansera upp systemet:

Grön färgreducering: De tre nämnda storisarna Italien, FC Stockholm, och Viking markeras, dessutom läggs Molde till i villkoret. Fyra större favoriter alltså. Krav sätts att exakt två av dessa ska vinna, alltså minst 2, max 2. Ett kraftfullt sätt att både styra bort två favoriter och samtidigt hålla nere svårighetsgraden via kravet att två av de faktiskt ska vinna.

Våra 1296 utgångsrader har i ett nafs blivit 432 rader och systemet har fått en trevlig balans!

Se spelförslaget i sin helhet här! 

Nu ser vi fram mot kvällen, full action mellan kl 18:00 till 23-tiden när förhoppningsvis 13 rätt och bra utdelning kan firas in. Ha en härlig sommaronsdag!

 

 

Skrällen
  • Norge U21 X2
team-skrallen
Spiken
  • BK Olympic
team-spiken
Draget
  • Tyskland U21
team-draget
Köp en andel av Miljongänget!