Europatipset med final i Conference League

Publicerades den 7 juni 2023

Ny omgång på Europatipset väntar i sommarvärmen. Formkurvan pekar uppåt i ombudet efter dubbla 13 rätt under helgen. Förhoppningsvis kan vi fortsätta på den inslagna vägen och fixa en ny fullträff. Vill man ta del av våra andelsspel på Europatipset så hittas de i vårt ombud hos Svenska Spel. 

Förutsättningarna idag är speciella. Förutom finalen i Conference League mellan Fiorentina och West Ham är det en spretig kupong med lag vi inte tittar på till vardags. Det är på sådana här kuponger det är extra viktigt att använda oddsmarknaden som stöd. Det gäller att vara ödmjuk och acceptera att det inte räcker att kolla på en tabell eller formkurva för att avgöra sannolikheten i en specifik match. Då är oddsmakrnaden ett betydligt bättre mätverktyg. 

Med stöd av oddsmarknaden och sveriges bästa reduceringsverktyg som hjälp ska vi ta oss an uppgiften att bygga ett spelförslag på Europatipset ämnat för 13 rätt!

Spelförslag Europatipset

Spikar

Lite drygt 700 000 kr omsatt än så länge vilket betyder att strecken kommer vara volatila fram till spelstopp. Vi får dock bygga spelförslaget baserat på informationen som är tillgängligt i skrivande stund. Det är  sannerligen många skeva streckfördelningar att ta tillvara på när de tidiga pengarna är inne!

  • Örebro-Syrianska IF (18%)
  • Viking (45%)
  • Girensunspor (43%)
  • Östersund (74%)
  • River Plate (53%)

Det var inte svårt att plocka ihop en “femling” med högt spelvärde. Baserat på streckvärdet hos bland annat Örebro-Syrianska, Viking och Girensport kan man misstänka att det är många stående rader bland de tidiga pengarna. Örebro-Syrianska till 18% är faktiskt bland det värre man har sett. Vår spikkombination är både väl balanserad och bidrar med spelvärde – ett optimalt scenario!

Garderingar

Vårt primära fokus med hel & halvgarderingar är att hitta “lagom” med skrällar. På den matematiska ramen nöjer vi oss med att kliva Levante som streckas till 80%(!), trots vinstchanser under 50% enligt oddsmarknaden. En vask som knappast behöver argumenteras för mer än så. 80% är så klart helt uppåt väggarna. 

Albacete-sidan följs upp med x2 West Ham, ”lyxkryss” på Molde och hårdrocksnäven i match 10 (3 % överstreckad x). Helgaddarna placeras ut med syfte att jaga än fler skrällar. För att att säkerhetsställa balans och skrällar tar vi fram verktygslådan hos reducering.se.

Reducerinar

Reduceringsvillkor färgreducering:

Röd (minst 1 max 2) – Molde (86%), Los Angeles (76%) och Independiente del Valle (74%) är lagen vi siktar in oss på. Minst 1 för balansens skull, max två för att jaga skräller. Vårt optimala scenario blir att ett lag vinner och två tappar poäng!

Gul (minst 2 max 3)– Vi viktar systemet åt tecken vi gillar. Minst 2 av 3 gula behöver gå in för att vi ska kunna få 13 rätt.

Spelförslag för 468 kr (64% reducerat)

Skrällen
  • Albacete
team-skrallen
Spiken
  • Örebro Syrianska IF
team-spiken
Draget
  • West Ham
team-draget
Köp en andel till Europatipset