Europatipset med heta derbyn

Publicerades den 16 april 2023

Riktigt beige runda Stryktips igår. Anmärkningsvärt att det för andra veckan i rad inte blev ett enda kryss på kupongen, 26 matcher på raken utan kryss, galet! Det var ett flertal överstreckade/fula tecken som landade in igår, exempelvis vann Wolves, Crystal Palace och Coventry. Låg utdelning på 13 rätt och en underbetald rad, inte de veckorna vi ska träffa som bäst och då var det inte konstigt att det blev tolvor som högsta notering i vår butik. Ingen utdelning på 10 rätt så vi har åtminstone en fin jackpot nästa helg att se fram mot!

Det är fina tider nu, när alla storligor i Europa spurtar och här hemma har Allsvenskan dragit igång. Mixen på Europatipset idag består av bland annat fyra allsvenska matcher, två från Premier League och La Liga, tre italienska och ytterligare ett par kamper från Tyskland och Frankrike. Hetaste matcherna är nog derbyna West Ham-Arsenal och AIK-Hammarby!

Kupongen har inte en enda storfavorit. Arsenal och Barcelona runt 1,60 i odds är de två största favoriterna. Kul med en sådan tuff utmaning på Europatipset, här gäller det verkligen att ha tungan rätt i mun när vi ska kryssa oss fram mellan spikar och skrällar! Innan vi tar sikte på dagens spelförslag, vill vi slå ett slag för Reducering-EM:

Reducering-EM

Missa inte att den häftiga gratis-tävlingen Reducering-EM startar idag inne på reducering.se. Du kan läsa allt inför tävlingen här, Reducering-EM – bli Europatipsmästare och vinn en fotbollsresa värd 10 000 kr! Stort lycka till och hoppas att vi ses i toppen av leaderboarden under tävlingens gång!

Spelförslag

I vanlig ordning kommer vi bygga ett 1296 raders system (4 hel, 4 halv, 5 spikar) som även finns i vårt ombud under namnet Miljongängets Lilla ET. Denna systemram ska vi sedan trimma med reduceringsverktyget på reducering.se för att skapa rätt balans till dagens kupong.

Spika!

Som vanligt på Europatipset gäller det att orka plocka ett par fula spikar, överstreckning emot så går det inte att gardera alla och få till ett bra bygge. Vi landar i dessa fem spikar på dagens spelförslag:
Arsenal
Hammarby
Djurgården
Barcelona
Sevilla

Arsenal och Barcelona är alltså kupongens två största favoriter, både sett till streckprocent och odds. De är inte vackra men de har ett syfte, att sänka svårighetsgraden! Vi ska jaga skrällar sen på annat håll för att kompensera… Hammarby och Sevilla småtuffa spikar på lag som är favoriter i sina matcher om än knappa sådana. Djurgården är en vettig spik i mellanfacket (50-60 %) och bör ha goda chanser att plocka ned HBK på Örjans Vall.

Gardera & reducera!

Överlag en defensiv spikkombo som valdes ut så nu får vi tuffa till oss! Genom att vaska Juventus (spela 1X Sassuolo) samt Freiburg (spela 1x Werder Bremen) höjer vi direkt golvet från de lägsta utdelningarna. Men vi kommer behöva göra fler moves för att skapa än mer potential. Dagens fyra helgarderingar är samtliga utplacerade i matcher där vi ser en större favorit, det är lag som streckas på 60-75 %. Vi har även placerat ut två så kallade hårdrocksnävar (1 2) i matcherna Mjällby-Degerfors och Wolfsburg-Leverkusen där kryssen har högt odds och inte lockar att jaga.

Dags att börja reducera, idag blir det tre olika färgreduceringar så häng med och fokusera nu!

Grön färgreducering: De fyra helgarderade favoriterna markeras och vi sätter villkoret att minst 2 men max 2 ska/får vinna. Ett mycket bra sätt att spetsa bygget mot lämpligt utdelningsintervall. Vi tvingar alltså fram ytterligare två skrällar men har samtidigt rimligt krav att två av dessa troliga vinnare faktiskt vinner

Blå färgreducering: Här är det två halvgarderade matcher där vi vill vikta systemet mot bästa tecknet i respektive match. Krav sätts att minst en av Werder Bremen/Leverkusen ska vinna

Gul färgreducering: Vi har feeling för både Forest och Sassarna idag och spelvärdet är superfint på båda dessa rensartecken. Vi sätter kravet att minst en ska gå in, men givetvis vore det läckert om båda vinner!

Spelförslaget för 444 kr i sin helhet här! 

Ovanstående blir vårt tävlingsbidrag i Reducering-EM – hoppas just du tar chansen att utmana oss! 

Gör som många andra, köp en andel av Miljongänget och var med i jakten på nästa fina vinst. Vi är ständigt vinsthungriga och frågan är när det smäller till nästa gång?! Ha en härlig söndag!

Skrällen
  • Sassuolo
team-skrallen
Spiken
  • Djurgården
team-spiken
Draget
  • Werder Bremen 1X
team-draget
Köp en andel av Miljongänget!