Europatipset med krävande lapp!

Publicerades den 20 juli 2023

Europatipset denna julitorsdag är verkligen en utmaning. Kupongen präglas av matcher från kvalspelet till Europa Conference League. Mängder med lag där vi, och andra, har minimal kunskap om lagen. Dock är det returmöten och viss ”kunskap” kan inhämtas från det första mötet. Men framförallt så lutar vi oss åt oddsmarknaden och dess kompetens. Där finns den samlade bedömningen om vad som är rätt vinstchanser för lagen, ett bra stöd en dag som denna!

Omsättningen lär inte bli särskilt hög ikväll, troligen under 1 miljon kronor i 13-rättspotten och därmed viktigt att spela någorlunda defensivt. Häng med så bygger vi ett stabilt spelförslag!

Spelförslag

Vi bygger som vanligt spelförslaget med 5 spikar, 4 halv, 4 hel. De spikar vi ringar in idag är en blandning av riktiga storfavoriter och mer knappa favoriter. En fin blandning tycker vi att Linfield, Dundalk, Egnatia, Tigre & Kanada är!

De två nyckelmatcherna på detta bygge för oss är match 2 och match 11. Där utelämnar vi de starkt överstreckade hemmafavoriterna och spelar X2 rakt ut i båda matcherna. Det definierar hela vårt systembygge, skapar en höjd och gör att vi undviker att tävla om de lägsta, ointressanta, utdelningarna på 13 rätt.

I övrigt helgarderas ett par större favoriter och vi fångar upp tillräckligt många skrälltecken för att ha chans till sexsiffriga utdelningar.

Reducering

Vi använder oss av ett enda reduceringsvillkor idag, ett kraftfullt sådant som kommer trimma ner våra ursprungliga 1296 rader till 384 rader i ett nafs!

I de fyra helgarderade matcherna markerar vi favoriten och sedan sätter vi upp villkoret att ”minst två, max två” av dessa fyra favoriter ska vinna. Ett effektivt sätt att både reducera starkt och samtidigt balansera systemet. Perfekt denna runda där vi vill koncentrera våra inlämnade rader till utdelningsintervallet kring 100 000 – 250 000 kr!

Spelförslaget i sin helhet, 384 kr, ses här!

Skrällen
  • Nublense X2
team-skrallen
Spiken
  • Kanada
team-spiken
Draget
  • Tigre
team-draget
Köp en andel av Miljongänget!