Europatipset med läcker jackpotrunda!

Publicerades den 23 februari 2023

Efter en riktigt trött runda Europatips i söndags där favoritsegrarna radade upp sig får vi en lockande jackpot att jobba med ikväll! Kan vi hoppas på liknande förutsättningar som förra ”mitt-i-veckan-rundan”? Då var det nämligen också jackpot och trevligt nog förhållandevis låg omsättning. Det innebar över 90 % återbetalning till oss spelare vilket givetvis är sanslöst bra! Chansen till låg omsättning idag med är nog ganska stor. Visserligen en trevlig kupong fullsmetad med Europa League & Europa Conference League men faktorer som sent på månaden (långt från lön och nya insättningsgränser) och tidigt spelstopp ikväll gör nog att omsättningen håller sig under 10 mille?!

Nog om det… Kupongen var det ja! Tretton matcher från ovan nämnda cuper där sju startar kl 18:45 och vi får startelvor, medan sex matcher drar igång klockan 21. Texturen på kupongen är riktigt spännande, för det finns inte en enda storfavorit men samtidigt rätt många halvstora favoriter. Kupongens två största favoriter är Roma och Rennes och båda står över 1,70 i odds! Just Roma har vi det onda ögat till.. Lagets sena insläppta mål mot Salzburg kostade Miljongängets Stora Jackpot nästan 400 000 kr och häromveckan förstörde Roma chansen till ensam vinnare på Big 9 😕.

Vi resonerar oss fram till en stabil ram på 1296 rader i vanlig ordning, där den som är sugen kan hugga en andel för 96 kr. Sedan kommer vi trimma systemet via reducering.se – gratis reduceringsverktyg som gör poolspelandet ännu roligare!

Spikar

PSV, Sporting, Union Berlin, Rennes och Lazio – där har vi kvällens fem spikar på vårt spelförslag. Inga direkt konstiga val utan fem lag som är favoriter i sina respektive matcher. De har vinstchanser mellan 40-60 % samtliga och är tecken som streckmässigt ser vettiga ut, utan att för den delen vara några direkta fynd. Men det gäller att jämföra med andra lag på kupongen och då ser vi snabbt att en del andra favoriter är äckligt överstreckade!

Garderingar

Idag väljer vi en smått offensiv strategi på halvgarderingarna. Både Monaco och Lech Poznan vaskas. Det ser kanske tufft ut men faktum är att det är två knappa favoriter vi verkligen inte lockas att betala för när de överstreckas 10+ procentenheter. Framförallt gör detta move att vi höjer vårt golv i systembygget och städar undan dåliga rader som bara kan ge småpengar tillbaka ändå, varför betala för skräp liksom?!

Vidare kör vi hårdrocksnävar i Man United-Barcelona och Roma-Salzburg – två kryss som har högt odds och därmed låg sannolikhet att gå in. Sedan blir våra fyra helgarderingar vapen i jakten på fler skrällar. Juventus, Fiorentina, Anderlecht och Partizan är enligt streckprocenten stora favoriter – vi garderar samtliga och hoppas på skrällar här!

Reduceringar

Blå färgreducering: De fyra nämna helgarderade favoriterna markeras. Vi sätter sedan ett villkor där vi kräver att minst ett av lagen ska vinna men att max två får göra det. I praktiken gör vi här ytterligare två ”vaskningar” av favoriter. Men samtidigt balanserar vi upp med kravet att ett av dessa favorittippade lag faktiskt ska vinna. Det sänker svårighetsgraden en del och plockar bort några av våra svåraste radkombinationer.

Grön färgreducering: Man U och Roma markeras och krav sätts att minst en ska vinna. Man U framförallt ser ut att bli streckvärd och Roma är en trolig vinnare. Att vikta systemen en aning mot dessa två tecken känns sunt.

Spelförslaget är nu klart. Fokus idag har varit att på ett rimligt sätt ta sikte på 13-potten och verkligen få del av den höga återbetalningen som väntas ikväll. Men vi spelar samtidigt inte alltför defensivt utan säkerställer ändå bra utdelning om/när vi träffar rätt!

Spelförslag för 672 kr – 48 % reduceringsgrad!

Gissa om vi är sugna på att smacka dit 13 rätt ikväll?! Efter att förra veckans fina vinst gled oss ur händerna i 89:e minuten i sista matchen är det dags att nå hela vägen nu! Vårt ombud är laddat med läckra matematiska och R-system, för alla plånböcker. Varmt välkomna och ha en härlig torsdag!

PS Det är som vanligt 300 000 kr extra på Hockeybomben – ta en andel där med och jobba in 3 + 13 rätt parallellt ikväll! 🤩