Europatipset med mixad jackpotkupong

Publicerades den 15 oktober 2023

Innan vi sätter tänderna i dagens jackpot på Europatipset ska vi blicka tillbaka på gårdagens Stryktips. Som vi förutspådde blev det oerhört fint spelvärde, omsättningen stannade på låga 20 mille och med 11 miljoner jackpot var det ca 90 % återbetalning. Det var väl det positiva… Betydligt mer deppigt att summera utfallet på våra system, vi hade slaglägen på en del håll men till slut var vi inte speciellt nära. 13 rätt gav hyfsat bra betalt (451 000) och i efterhand går det absolut att hitta vägar som kunde använts för att nå 13 rätt, men alltid lätt att vara efterklok!

Vi tar tag i nästa jackpot och det är 3 mille på dagens Europatips. En kupong som består av en del landskamper, svensk division 1, damallsvenskan och matcher från spanska Segunda. En intressant mix även om det gärna hade fått vara färre lag med odds under 1,30… Men i torsdags tappade Brasilien poäng som 1,08-oddsare så varför skulle inte ett eller flera av dessa anonyma lag kunna bomma? Vi bygger system med potential och hoppas på det bästa!

Spelförslag

Dagens spikar bir kvintetten Kroatien, Polen, Linköping, Elche och Andorra. I kategorin megafavoriter har vi Polen och Linköping. Medan Kroatien, Elche och Andorra är tuffare spikar i matcher där lagen har favoritskap mellan 40-50 %. Vi väljer att ta några tuffare spikar här för att ge oss själva chansen att fälla favoriter i andra matcher.

Garderingar

Halvgarderingarna på lappen blir defensiva val alla fyra, två så kallade lyxkryss (favoriten + krysset) samt två hårdrocksnävar där krysset har högt odds och inte tilltalande streckprocent. Alla fyra helgarderingar placeras ut i matcher med stora favoriter i spannet 65-75 %. Match 12 Leganes-Amorebieta lockar nog många att ta X2 rakt ut, men de 67 % vi ser i skrivande stund kommer droppa markant och förmodligen stänga runt 55-60 %.

Reduceringar

Vi kommer att använda oss av två färgreduceringar:

Röd färgreducering: Här markerar vi tre favoriter, Falkenberg, Alaves och Eibar. Vi sätter sedan det tuffa, men nödvändiga, kravet att max ett av lagen får vinna. Här är vår nyckel till att säkra någorlunda fin utdelning!

Grön färgreducering: Vi markerar de tre stora favoriterna Spanien, Georgien & Kristianstad. Krav sätts att minst ett av lagen ska vinna sin match. En snällt krav men ett sätt att hålla nere svårighetsgraden.

Vi har alltså ett krav (rött) som städar bort skräprader som ger noll och inget betalt samt ett grönt krav som rensar bort några av de allra svåraste raderna som potten riskerar att inte betala tillräckligt för ändå.

Spelförslaget för 800 kr är klart och ses här! 

Vi jobbar vidare och ser fram mot att glädja alla er som hakar på, med en storvinst snart! Alla Miljongängets andelsspel hittas här i butiken. 

Skrällen
  • Huesca X2
team-skrallen
Spiken
  • Kroatien
team-spiken
Draget
  • Elche
team-draget
Köp en andel av Miljongänget!