Europatipset med mycket engelsk fotboll!

Publicerades den 31 augusti 2022

Ovanligt trevlig veckoomgång på Europatipset avslutar en bra månad i ombudet. Med sex träffar över 100 000 kr går det inte att klaga på resultatet hittills. Men mycket vill ha mer. Vi har fortfarande inte släppt förra torsdagen när 500-ing hade 13 rätt för runt 200 000 kr inför avslutande matchen men Olympiacos släppte in ett mål i 89:e minuten och 13 blev till 12. Med den målbilden framför oss blir vi extra peppade, det är dags för en smäll på Europatipset!

Mycket engelsk fotboll på Europatipset för ovanlighetens skull. 9 av 13 matcher är från de brittiska öarna och det är svårt att inte gilla kupongen. Magkänslan säger att det kan skrälla på sina håll och visst ska vi kunna hitta en kreativ väg mot 13 rätt!

Dagens spelförslag spelas med 4 hel, 4 halvor och 5 spikar. Vill man ta del av den matematiska ramen så hittas det här för 96 kr per andel. 

Strategi

1,2 miljoner kronor omsatt på morgonen och en kvalificerad gissning är att omsättningen kommer att landa på runt 5-6 miljoner. Det innebär i så fall att 13-potten landar på runt 1,5 miljoner kronor. Då ska vi såklart inte spela svårare än vad potten mäktar med att betala ut. Strategin blir att sikta in sig på ett sexsiffrigt oddsintervall där vi blandar värdespel med fällor. 

Spikar

Liverpool (81%) – Stökig start på säsongen men urladdning sist efter 9-0 (!) mot Bournemouth. Tuffare motstånd idag när Newcastle kommer på besök men nuvarande streckprocent är för lockande. Känslan säger att Liverpool inte stänger mycket högre än så här, då är den bra!

Twente (77%) – även den andra storfavoriten tas med. Oddsmarknaden säger 76% vilket gör den till en kanonspik i skrivande stund!

Coventry (36%) – de tidiga pengarna underskattar Coventry rejält. Visst, de ligger sist i tabellen men har bara 3 matcher spelade. Hemma mot Preston tror vi det blir vinst och även om Coventry troligtvis stiger rejält till spelstopp blir det ett bra drag mot de tidiga pengarna. 

Sunderland (45%) – ett stabilt tecken till dessa priser som bidrar med god balans.

Royal Antwerp (45%) – hur kan ett 10% överstreckat lag som står i 2,6 bli aktuellt att spika? Normalt sett iskallt så klart men vi förutspår att rörelserna kommer bli stora i match 13 fram till spelstopp. Förhoppningsvis kan vi fälla de vassare systemen med detta drag. 

Garderingar

Balans är A och O i poolspels-byggande. Ett lyxkryss på Lens, ställningstagande för Blackburn och en hårdrocksnäve i Stoke-Swansea gör att vi kliver tecken med ganska låg sannolikhet. Det innebär att vi har “råd” med vårt nyckeldrag, vaska Tottenham. Ett tufft Londonderby mot West Ham väntar och vi tror att Tottenham går på en nit ikväll. Vi förväntar oss att många spikar på Spurs bland motståndet och förhoppningsvis är det ett taggad West Ham som kommer till spel!

Reduceringar

Via marknadens vassaste reduceringsverktyg ska vi finslipa bygget. Tre färgmarkeringar används:

Gul – att städa bort favoriparader är en av de starkaste anledningarna till att använda Reducering.se . Vi spikar Liverpool och Twente, då MÅSTE Arsenal eller Lens tappa poäng för att det ska bli vettigt betalt. Båda ringas in, max ett av lagen från vinna.

Röd – Wolves, Bristol C och Lille är lag vi gärna fäller. Men fälla alla tre gör att bygget blir för svårt. Vi tar en mellanväg – exakt 1 av lagen behöver vinna och två tappa poäng. 

Blå – en sista finjustering. Tre värdetecken markeras och minst 1 behöver gå in. 

Bygget står färdigt efter att ha reducerat ned det med hela 68%. Ett vasst systembygge som varken betalar för kalla kombinationer eller för svåra utfall. Idén är tydligt mot spelvärde fast med några fällor utlagda på vägen. 

Spelförslag för 420 kr

Ett bra Augusti ska avslutas på bästa möjliga vis-  välkommen in i ombudet om vi vill haka på ikväll!

Skrällen
  • West Ham
team-skrallen
Spiken
  • Twente
team-spiken
Draget
  • Royal Antwerp
team-draget