Europatipset med ny jackpot!

Publicerades den 17 oktober 2023

Fotbollen och tipsen blir helt plötsligt oviktiga. Hemskt, tragiskt, sorgligt och bottenlöst tungt det som hände i Belgien igår. Vi blir djupt påverkade och det gör säkert ni som läser dessa rader med. Men saker och ting rullar vidare och med tunga hjärtan tar vi oss an dagens Europatips.

Jackpotrundorna avlöser varandra på Europatipset. I söndags blev det ingen utdelning på 13 rätt och därmed ser vi en liten men naggande god jacke på 2,5 mille ikväll. Miljongängets Stora ET hade inga större bekymmer att fixa 13 rätt senast, knappt 48 000 kr fick de fyra andelsköparna dela på då. Repris nu men med en nolla extra på slutet kanske?

Kvällens kupong påminner ganska mycket om den i förrgår. Det är flera stora favoriter på lappen, sex lag står under 1,40 i odds och har därmed vinstchanser på 70 % och uppåt. Med men jackpotten som stöd och vetskapen om att en eller två skrällar kan räcka långt ser vi verkligen fram mot kvällens runda ändå! Rent sportsligt är det en del riktigt fina matcher att följa, eller vad sägs om England-Italien & Uruguay-Brasilien exempelvis?

Spelförslag

Miljongängets Lilla ET – 4 hel, 4 halv & 5 spik används som vanligt som grund för vårt spelförslag. Därefter ska vi trimma systemet med Sveriges bästa reduceringsverktyg, uppfinningen som nästan känns som fusk men som är 100 % tillåten i jakten på 13 rätt!

Spikar

England, Ungern, Frankrike, Paraguay och Tyskland. En fin femling tycker vi! England och Tyskland är aningen mer offensiva val jämfört med de tre andra stabila storfavoriterna. England på hemmaplan är en riktig maktfaktor i kvalsammanhang och de sätter nog gärna Italien på plats igen (vann bortamötet med 2-1). Tyskland med Nagelsmann som ny förbundskapten fick en bra start via seger mot USA. Tar Mexico med av bara farten?

Totalt sett en defensiv spikkombo, vilket är sunt med jackpot i ryggen och favoritbetonad lapp.

Garderingar

En offensiv halvgardering sticker ut, 1X på Nordirland hemma mot Slovenien. Skiljer mycket i tabellen mellan lagen där Slovenien har en EM-plats nära tillhands medan Nordirland är rökta efter för många uddamålsförluster. Bör bli jämn match här och när Slovenien streckas över 50 % är det utmärkt läge att fälla en överstreckad favorit. I övrigt inga anmärkningsvärda halvgarderingar och de fyra helgarderingarna placeras ut i syfte att jaga skrällar, rejäla sådana!

Reduceringar

Vårt bygge är nu ganska spretigt, de behöver få en mer tydlig riktning och ”onödiga” rader i både undre och övre spannet ska rensas bort!

Grön färgreducering: Vi markerar de tre storfavoriterna Serbien, Ukraina & Argentina. Krav sätts att minst en men max två ska/får vinna. Ett villkor som verkligen öppnar upp för potential då vill tillåter (önskar) två rejäla skrällar här. Men samtidigt sansar vi oss och balanserar upp med kravet att minst ett av lagen ska vinna. Tre skrällar är både osannolikt och smådumt att jaga här då vinstpotten kanske inte klarar betala för den höga svårighetsgraden!

Blå färgreducering: Elfenbenskusten & Ecuador låg nära tillhands som spikalternativ. Båda är halvgarderade på systemet men vi sätter kravet att minst av lagen ska vinna.

Spelförslaget i sin helt för 648 kr

Vi har kapat 50 % av raderna och samtidigt fått en bra balans i systemet.

Som ovan nämnt, det blev 13 rätt i söndags med mersmak och inte sällan kommer vinsterna i klump – Miljongängets andelssystem ikväll går för 13 och bra pengar!

 

 

 

Skrällen
  • Nordirland 1X
team-skrallen
Spiken
  • Paraguay
team-spiken
Draget
  • England
team-draget
Köp en andel av Miljongänget!