Europatipset med svår och kul kupong!

Publicerades den 4 juni 2023

Stryktipset landade till slut i två 13-rättare i vår butik. Miljongängets Mega löste gåtan och belönades med 113 000 kr, dessutom 13 rätt för ”Gäst-Peter” på ett R-system där utdelningen blev nästan 94 000 kr. Härligt!

Idag tar vi sikte på Europatipset och en kupong som sportsligt håller riktigt hög klass. Det är sista omgången som spelas i Serie A och La Liga och dessutom fyra läckra fighter från vår egen högintressanta Allsvenska! Spelmässigt är det också kul på alla sätt, kupongen har ingen riktigt stor favorit och det blir inte lätt för folket runt om i stugorna att sy ihop vettiga system idag. Det ska vi utnyttja!

Spelförslag

Som vanligt tar vi fram ett spelförslag på 1296 rader som grund (Miljongängets Lilla ET – 96 kr per andel – för de som gillar bygget) och använder sedan reduceringsverktyget på Reducering.se för att trimma systemet ytterligare.

Spikar

Oj, här gäller det att stålsätta sig och låta ett par fula spikar slinka igenom. Fula i den bemärkelsen att de är överstreckade som bara den.. Men som vi alltid nämner, ett av de största misstagen som kan göras på Europatipset är att komponera system med för hög svårighetsgrad och ta sikte på radkombinationer som vinstpotten inte kan belöna. Därför blir spikarna på dagens spelförslag denna kvintett:

AIK, Milan, Valladolid, Porto och Genk. 

AIK och Genk är värdemässigt fina spikar medan övriga tre är nödlösningar plockade ur en skara med ett gäng andra favoriter som också är överstreckade. Vi hoppas att vår femling gör jobbet.

Garderingar & reduceringar

Med defensiv approach fortsätter vi att snickra på bygget. Tre hårdrocksnävar (1 2) placeras ut i matcher där kryssen har höga odds och vi kan sänka variansen genom att utelämna kryssen och ha ca 75 % chans att få rätt på respektive match via dessa halvgarderingar. Vi tar även lite motvilligt X2 på Hammarby borta mot Halmstad. Ett krisande Bajen känns inte särskilt bra att hålla i handen på Örjans Vall där HBK redan slagit AIK, Djurgården och Häcken i år. Men vi väljer att tro på oddsmarknadens samlade bedömning som bara ger Halmstad ca 30 % segerchans och därmed är ettan i skrivande stund ett riktigt fult tecken att betala för.

Blå färgreducering: För att få till lite spänst och inte betala för alltför många skräprader (underbetalda rader som bara kan ge småpengar vid 13 rätt) använder vi samma typ av reducering som igår. ”Exakt” 2 av Elfsborg, Roma, Atalanta och Real Madrid ska vinna sina matcher för att villkoret ska gå in. Det innebär då alltså att vi poängtapp för två av dessa större favoriter.

Systemet är nu trevligt balanserat och våra 384 rader kan vinna både fem- och sexsiffrigt!

Spelförslag för 384 rader ses här!

Miljongänget med 13 rätt igår och inte sällan kommer vinsterna i klump, vi går för en dubbel och butiken är laddad med roliga system som ska göra allt för att bärga 13 rätt ikväll! Ha en fin söndag!

 

Skrällen
  • Girona
team-skrallen
Spiken
  • Genk
team-spiken
Draget
  • AIK
team-draget
Köp en andel av Miljongänget!