Europatipset med toppklass!

Publicerades den 27 augusti 2023

Gårdagens Stryktips är bara att dra ett streck över och glömma. Med de resultaten som blev är det ingen omgång att lyckas i heller. Ett gäng kraftigt överstreckade favoriter i Championship vann och i kombination med några oattraktiva ”skrälltecken” som gick in hamnar Stryktipsrundan under kategorin svår/omöjlig att få 13 rätt på. Faktum är dessutom att det blev rejält underbetalt. 13 rätt gav ”bara” 299 000 men svårighetsgraden (totaloddset) skvallrar om nästan 1 miljon. Tur att det alltid kommer nya potter att kriga om!

Dagens Europatips är verkligen en läcker kupong, matcher som Newcastle-Liverpool, Villarreal-Barcelona, & IFK Göteborg-Häcken finns med. Uppskattar dessutom att Svenska Spel har aktivt plockat bort storfavoriter som Man City och Napoli. Det är en kupong med hög svårighetsgrad och som kommer ställa många frågor till oss tippare!

Spelförslag

Precis som vanligt kommer vi bygga ett system med fem spikar, fyra halvor och fyra helgarderingar. Det bildar klassiska Miljongängets Lilla ET som kan ryggas för 96 kr/andel. Steg två blir sedan att trimma systemet med hjälp av reducering.se, ett sätt att spara kronor och samtidigt spetsa till sitt system.

Spikar

Att välja ut fem spikar idag är ingen enkel historia… Exempelvis är kupongens näst största favorit, Juventus, streckad i 86 % men har en vinstchans som är 62 % enligt oddsen. Kalla kårar längs ryggraden när 24 procentenheter överstreck visar sig, hehe! Men den kommer naturligtvis sjunka en del närmre spelstopp när mer smarta pengar landat in i potten. Oavsett, fem spikar var det och vårt val faller idag på:
– Lazio
– Häcken
– Brommapojkarna
– Djurgården
– Värnamo

Fyra av fem spikar hämtas alltså från kära Allsvenskan.  Djurgården är jättefavorit hemma mot Degerfors. Häcken har tveksamt Europaspel i ryggen men streckas rimligt i derby mot Blåvitt. Värnamo och BP ska ha bra chanser mot formlösa motståndare. Lazio är inget särskilt kul val men passar in bra i systembygget.

Garderingar & Reduceringar

Helgarderingarna blir vårt främsta vapen idag. De placeras ut i matcher där vi försöker jaga skrällar. Dessutom tar vi ett offensivt ställningstagande på ”ramen” genom att utelämna Valencia. Laget har inlett säsongen fint men att streckas i 67 % hemma mot kapabla Osasuna är tokigt. Även om bortalaget är mittemellan två Europamatcher så är det orimligt högt och bra läge att försöka fälla en favorit här

Dags att reducera och ge helgarderingarna lite extra fokus:

Röd färgreducering: Aston Villa, Barcelona, Juventus och Nice markeras. Kravet sätts sedan att minst ett men max två av dessa tecken får gå in. Vi kräver alltså minst två skrällar i dessa fyra matcher, gärna tre! Men vi balanserar upp en aning via att sätta att minst ett av lagen ska vinna.

Blå färgreducering: Här ringas tre riktigt fina skrälltecken in och kravet sätts att minst ett ska gå in. Burnley, Villarreal och Lyon streckas alla under 20 % men har betydligt mycket högre vinstchanser. Jobba!

Systemet är färdigt!

Spelförslag för 640 kr ses i sin helhet här!

Ha en fin söndag!

Skrällen
  • Osasuna X2
team-skrallen
Spiken
  • Värnamo
team-spiken
Draget
  • Häcken
team-draget
Köp en andel av Miljongänget!