Europatipset onsdag

Publicerades den 11 januari 2023

Onsdag och återigen ett Europatips att sätta tänderna i! Fransk dominans på kupongen och hela 9 matcher hämtas från Ligue 1. Även om omsättningen är väldigt låg än så länge så kan vi garantera att strecken kommer stänga ruggigt sjukt denna runda. Kommer vi rätt på det idag så kan utdelningen verkligen ta fart.

Som vanligt kommer dagens inlägg till slut mynna ut i ett matematiskt spelförslag med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar. Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (96kr/andel).
När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg hos reducering.se (gratis att använda).

Vill du haka på någon av Miljongängets andelar kvällen till ära så finner du dessa i ombudet hos Svenska Spel

Fem spikar ska ringas in och ett gäng favoriter här på kupongen får otroligt mycket kärlek av svenska folket. Potten kommer inte räcka till för de absolut svåraste utfallen så i viss mån får man glatt ställa sig i kön och äta några bajsmackor som svenska folket dukat fram. Det viktiga är som vanligt att få till en vettig balans när sista valet är gjort.

Spika

Manchester City
Rennes
Monaco
Nice
Marseille

Dessa blir dagens spikar, kollar vi på det direkta spelvärdet så är det egentligen bara Monaco som går att köpa. Vi lägger dock det lite åt sidan och fokuserar istället på odds och utdelningsintervallet (reducering.se perfekt att använda). Matar in vår ram, lägger oss i ett oddsintervall vi gillar och sedan jämför mot utdelningsintervallet för att se om våra rader förväntas betala ut mer än svårighetsgraden.

Halvgarderingar

En direkt värdeskapande vask görs i vår ram, reduceringsverktyget får sköta resten. Lille plockas bort helt och här är känslan att svenska folket kommer gå bort sig rejält. Utgår vi från Pinnacles odds, som är en tillräckligt djup marknad för att agera referens så har Lille drygt 50% vinstchans. Svenska folket streckar dock upp tvåan i höga 66% i nuläget vilket ger oss ett fint läge att balansera upp våra spikar en aning. Potential skapas utan att ta en rejäl risk.

Tre hårdrocksnävar avslutar ramen, 1 2 placeras i Auxerre-Toulouse, Ajaccio-Reims och Nantes-Lyon. Oavgjorda resultat utan något särskilt spelvärde är alltid en ”safe haven”. De som smutskastar denna form av gardering är givetvis ute och cyklar. Det spelar ingen roll om det är en underdog eller ett kryss du plockar bort, låt inte det estetiska i bygget ta överhanden.

Reducering

Grön

x2 placeras i matcherna 3,4 och 12 med kravet att minst 2 måste sitta. Vi behöver vikta bort ifrån storfavoriterna, att vaska Lille i ramen räcker inte fullt ut. Dessa tre (ffa Madrid/Milan) kommer snurras hårt av kioskgubbarna idag och vill därför attackera dessa rejält när vi har möjlighet till att bygga reducerat.

Blå

Toulouse, Reims och Lyon markeras med blå utgång och kravet ställs att minst 1 måste vinna. Samtliga tre fanns med som spikalternativ men fick till slut sätta sig på bänken. Vi vill dock vikta mer av våra rader mot just dessa tecken och gör det smidigt med hjälp av verktyget.

Färdigt spelförslag för 840 kronor (35% reduceringsgrad)

Lycka till idag!