Europatipset söndag 30/6

Publicerades den 30 juni 2024

EM-slutspelet kickade igång igår med två stabila segrar för Schweiz och Tyskland. Ikväll är det upp till bevis för framförallt England. Kan de få fart på sin fotboll och släppa loss stjärnspelarna? Spanien möter sensationen Georgien. Båda matcherna är givetvis med på dagens Europatips. Utöver EM hittar vi Copa America, Damallsvenskan, Superettan och lite mer!

Spelförslag

Omsättningen lär bli rätt låg idag, kanske 5-6 miljoner, vilket innebär att vi givetvis måste anpassa strategin utefter den pott som finns att vinna. Onödigt att spela för tufft en sådan runda och vi tar fem relativt tydliga favoriter som spikar. England & Spanien spikas båda två och vi kompletterar med Trelleborg och Örgryte från Superettan samt Häcken från Damallsvenskan. En femling som har bra chanser att hitta in!

Halvgarderingarna blir standardval med tre hårdrocksnävar och en X2 på värdet i México-Ecuador. Helgarderingarna blir vårt vapen för att kunna vinna vettiga pengar idag! Överstreckade favoriterna Venezuela, Linköping, Vittsjö och Vasalund målas på hela vägen och där ska vi kämpa in skrällar!

Reducering

Idag nöjer vi oss med ett enda reduceringsdrag, vi markerar Linköping, Vittsjö och Vasalund och sätter villkoret att exakt en av dessa favvar ska/får vinna. Vilket då innebär att vi kräver två skrällar! Effektivt sätt att reducera och det skapar bra balans i systemet.

Spelförslag i sin helhet, 720 rader

I DBS-butiken tar vi sikte på 13 rätt såklart, det var ytterst nära storvinst på Europatipset midweek, välbetald 12 rätt landades in och nu hoppar vi upp ett snäpp!

Köp en andel av Miljongänget!