Europatipset sön vecka 48

Publicerades den 4 december 2022

Stryktipset igår slutade med segrar för de fyra största favoriterna på kupongen (sena avgöranden av Mansfield och Zaragoza). Trots detta gav 13 rätt ca 200 000 kr vilket visar hur svår kupongen var. Vi nådde tolv rätt som bäst denna gång, dragen Rochdale och Partick svek på flera system. Desto mer glädjande med EM-bomben som avslutades igår (start fredag kväll). Där fixade Miljongängets Big Bang x10 en mycket snygg träff, hela 287 000 kr! Har vi sagt att vi gillar Bomben? Underbar spelform som vid extrapengar och rullpotter är ruskigt fina att spela! 

Denna söndags är det ett vanligt Europatips. VM-tipsen är ett avslutat kapitel då det nu är färre matcher i slutspelet, vi tackar för tre härliga rundor där! Dagens Europatips innehåller två matcher från VM, Frankrike-Polen och England-Senegal. Sedan är det tuffa kamper från spanska Segundan och Italienska Serie B. Längst ned på lappen även en match från portugisiska andraligan.

Det finns ett gäng lite större favoriter på kupongen, men överlag en klurig kupong som definitivt kan ge bra återbäring!

Som vanligt bygger vi ett tidigt spelförslag hos Reducering.se. Gillar man tankarna och bygget så går det att köpa en andel till den matematiska ramen på 1296 rader här.

Spikar

Vi hugger fem spikar snabbt och lätt! Frankrike och Levante får bilda starka spikduo bland de stora favoriterna på kupongen. Sen följer vi upp med Arouca i mellanfacket samt två lite mer offensiva spikar i Bari och Perugia. Totalt sett en lagom svår spikkombination. Ni vet att vi brukar tjata om det, och vi lyfter det igen; tänk på att potten på Europatipset är begränsad så spela inte för svåra rader! 

Garderingar

Ungefär som igår på förslaget till Stryktipset använder vi även idag helgarderingarna som verktyg för att jaga skrällar. Många andra placerar ut helgarderingar i de ”jämnaste och mest svårtippade matcherna”. Där föredrar vi tvärtom att ta ställning och göra drag som spar in tecken för att just ha råd att gardera upp svaga favoriter. Vi helgarderar idag de fyra favoriterna Racing, Eibar, Genoa och Benevento.

Bland halvgarderingarna bör X2 på Como borta mot Ascoli nämnas. En tydlig vaskning av ett överstreckat hemmalag (nästan 20 procentenheter överstreckad). Ett bra sätt att definiera vårt systembygge redan på ramen, att utelämna en dålig favorit. I övrigt lyxkryssar vi England i åttondelen mot Senegal samt placerar ut två standardhalvor i andra matcher.

Systemramen är skapad och nu vill vi trimma den ytterligare! Det gör vi såklartl hos Reducering.se

Reduceringar

De fyra överstreckade favoriterna på vår systemram ska nu justeras. Vi börjar med att markera de två fulaste, Eibar och Genoa:

Rött villkor – Max 1 av nämnda Eibar eller Genoa får vinna sin match. I praktiken ställer vi då alltså krav på ytterligare en ”vaskning” av favorit, självklart ser vi gärna att båda tappar poäng för maximal potential på systemet! 

Vi gör ett ytterligare villkor:

Grönt villkor – England, Racing och Benevento markeras och här sätter vi sedan kravet att minst 1 men max 2 ska/får vinna! Bra mellanväg för att skapa extra balans i systemet. 

Systembygget är klart. Oddsprognosen landar på mellan 20 000 – 700 000 vilket är vettigt på denna runda. Omsättningen lär inte bli alltför hög idag och då tar vi sikte på en sexsiffrig vinst! 

Spelförslag för 832 kr (36% reducerat)

Ha en underbar söndag och häng gärna med på en andel eller två! Vore kul att jobba in 13 rätt tillsammans ikväll när England-Senegal kampar om kvartsfinalplats!

Skrällen
  • Como X2
team-skrallen
Spiken
  • Frankrike
team-spiken
Draget
  • Perugia
team-draget
Köp en andel