Europatipset söndag

Publicerades den 28 augusti 2022

Trots tre storfavoriter överst på kupongen igår och till slut även tre segrar av dessa tre, så blev det en riktigt spännande och givande runda. Miljongängets Monster fixade galant 13 rätt igen och pulsen var extra hög när Fulham ledde kvällsmatchen och systemet visade 1,7 miljoner. Arsenal vände som bekant och utdelningen stannade på 209 000 kr, inte illa ändå! Frustrerande nära på ett par system ytterligare och vi var rätt på ute på mycket igår. Spiken, skrällen och draget här i analysen satt klockrent bland annat. Kul!

Men nog om gårdagen, nu blickar vi omgående framåt och fokuserar på eftermiddagens trevliga Europatips. En lapp som består av matcher från Premier League, Allsvenskan, La Liga, Serie A, Ligue 1 och Bundesliga – magiskt!

Det finns ett gäng lag som är streckade högt, men bakom de höga siffrorna döljer sig faktiskt inte särskilt höga vinstsannolikheter! Tottenham och Real Madrid är kupongens största favoriter och deras uppskattade segerchanser är runt 60-65 %. Intressant granskning och vi kan snabbt konstatera att det är en svår kupong med stor potential till hög utdelning.

Som vanligt ska ett tidigt spelförslag bearbetas. Den matematiska ramen är 1296 rader och kan köpas via Miljongängets Lilla ET för 96 kr per andel.

Dags att kika på dragen!

Spikar

Fem spikar ska ringas in och vi tar sikte på en mysig blandning. Två storfavoriter, två tuffa val i jämna matcher och en spik i mellanfacket:

Aston Villa (46%) – Möter laget med samma klädkod, West Ham. Två lag som inlett darrigt men här på hemmaplan ska Villa vara favorit. Streck strax under 50 % duger gott som spikmaterial!

Hammarby (40%) – Internationella matcher i all ära, men detta är kupongens hetaste match! Bajen imponerar och spelar stundtals på riktigt hög nivå. Mer ojämnt och främst svagt hos AIK och här gillar vi att sticka ut hakan och ta en spik i en på förhand oviss kamp enligt många.

Malmö (76 %) – MFF-Kalmar står på menyn och frågan är om di ljusblåe är stärkta eller slitna av Europaframgångarna i veckan? Stärkta tror vi och den överstreckade favoriten får slinka igenom som spik här, i syfte att balansera bygget.

Real Madrid (82%) – Samma visa som MFF, överstreckad favorit men för systemets helhet så funkar den. Sjunker förhoppningsvis ner under 80 % närmre spelstopp.

Werder Bremen (43%) – Nykomlingen Bremen är obesegrat efter tre matcher, bland annat fin skalp mot Dortmund. Inspirerat avfärdar de hittills segerlösa Frankfurt med?

Halvgarderingar

Kupongen inbjuder till att ta offensiva halvor och vi är inte sena att nappa på det! Wolves 1X, Helsingborg 1X och Verona 1X utelämnar tre kraftigt överstreckade favoriter. I de två förstnämnda har motståndarna Newcastle och Mjällby streckats upp närmre 50 % när de i själva verket ska vara mycket knappa favoriter runt 40 %, fin väg att gå och med ”liten” risk utelämna favoriter här. Verona lite styvare men Atalanta, som de rimligt atmöter, är nästan 20 punkter överstreckad och då vaskar vi gärna. Avslutningsvis placeras även en hårdrocksnäve (1-2) i Nice-Marseille. Krysset ser ut att bli ganska korrekt streckat och är då helt rimligt att utelämna.

Reduceringar

Hos marknadens vassaste verktyg Reducering.se trimmar vi systemet ytterligare.

Två olika färgreduceringar används.

Grön färg – Tottenham och Napoli markeras och kravet sätts ut att minst 1 och max 1 ska vinna. Detta sätt att reducera är kraftfullt och effektivt.

Röd färg – Göteborg och Villareal markeras och kravet sätts att max 1 får vinna. Här vill vi inte betala för båda dessa överstreckade favoriter i kombination.

Totaloddsprognosen visar nu i skrivande stund att våra rader spelas mellan 75 000 – 974 000 och utdelningsprognosen indikerar med trevliga staplar att många av systemets rader har chans att nå utdelningar mellan 500 000 kr och 1 miljon kr. Fint så!

Spelförslag för 512 kr (60% reducerat)

Självklart hoppas vi kunna följa upp gårdagens fina träff på Monster, vi ska göra vårt bästa för att bygga vassa, smarta och välbalanserade system i eftermiddag. Välkommen in i butiken!

Ombud Svenska Spel

 

Skrällen
  • Verona 1X
team-skrallen
Spiken
  • Aston Villa
team-spiken
Draget
  • Hammarby
team-draget
Köp en andel!