Europatipset torsdag

Publicerades den 11 augusti 2022

Analys av dagens Europatips

Ny jakt på 13 rätt denna torsdag! Europatipset med Europa League och UEFA Conference League  utgör dagens gåta. Malmö, AIK och Djurgården representerar Sverige denna kväll och samtliga går in som favoriter i varierande storlek. Vi tar skott mot nya vinster och med vind i seglet från helgens framgångar så känns vi riktigt starka. Miljongänget på rush har ofta inneburit fina vinster. Vill du haka på något av våra system så finner du som vanligt andelar i olika prisklasser inne i vårt ombud, välkomna!

Som vanligt kommer dagens inlägg till slut mynna ut i ett matematiskt spelförslag med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar. Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (96kr/andel). När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg hos reducering.se (gratis att använda).

Kupongen

Som vi sa i inledningen så är det full matta med europeisk cup-fotboll och här kan oddsen röra sig rejält ibland. De som är med på detta under dagen kan få ett enormt försprång gentemot majoriteten av motståndarna i poolen som enbart kollar lagens ”5 senaste matcher” (ungefär). Ett par, tre större favoriter finns med på kupongen men även om dessa skulle vinna så finns det goda förutsättningar till vettigt betalt med tanke på hur galet svenska folket streckar övriga lag. De flesta system som lämnas in behöver/använder oftast sig av fler än 2-3 spikar och det är dessa pengar vi oftast jagar. Det viktiga är att ge sig själv chansen att fälla någon/några av spikarna som används mest frekvent i olika kombinationer hos landets olika ”kioskgubbar”.

Spikar

  • Malmö
  • Olympiakos
  • Basel
  • Lech Poznan
  • CSKA Sofia

Här har vi valt ut lag i olika fack, värde som variansmässigt. Malmö, Basel och Poznan är favoriter modell större och erbjuder inget värde alls, tvärtom så är ett par av dessa ganska fula rent streckmässigt (Basel, Poznan). Vi kan och kommer dock vikta resterande del av systemet (halvor/reducering) mot värde/underdogs så att spika av ett par ”åsnor” med negativt spelvärde är en bra väg för att till slut få ihop en rimlig balans i bygget. Malmö ganska neutral värdemässigt i nuläget och får ses som en riktigt fin spik, poolspel innehåller som bekant rejäl varians och erbjuds vi större favoriter till ganska korrekta streck är det bara att nypa på ett mindre system.

Som komplement till våra inledande tre spikar så trycker vi in ett par lite mer dolda singelstreck som inte kioskgubbarna kommer orka spika i allt för hög grad. Olympiakos och CSKA Sofia är två lag som bör stänga på rätt sida spelvärdet. Olympiakos korrekt streckad i nuläget och CSKA Sofia är ett gäng procent på ”rätt sida”. Vårt system och skiljer sig redan nu en hel del mot poolens svaga spelare och det är de viktigaste. Visst, varken Olympiakos eller CSKA Sofia rensar bort speciellt många motståndarrader men dessa val ger oss möjlighet att gardera i matcher där andra ”tvingas” spika.

Halvgarderingar

Idag finns det gott om fina värdeskapande vask, utan att sticka ut hakan allt för mycket så kan vi på ett effektivt sätt skaka av oss många av våra motståndare. Fenerbahce, Hapoel Och Hibernians plockas bort från ramen, snuskigt fula tecken i nuläget och här skapar vi fin potential. Självklart kommer det hända mycket på procenten fram till spelstopp men dessa kommer med stor säkerhet vara riktigt kalla tecken hela vägen in i mål. Utöver dessa tre värdeskapande vaskningar så plockar vi bort Shkendija Tetova hemma mot AIK. Hemmalaget här är marginellt överstreckat samtidigt som oddset är en bit över 3 gånger degen, ni som följt oss länge vet att vi inte gillar tecken med relativt låg sannolikhet att gå in till marginellt eller inget streckvärde alls.

Reducering

Här fortsätter vi vikta mot värde och potential! Gröna utgångar sätts på underdog-sidan i hela sex matcher och kravet ställs till att minst tre utgångar måste sitta. Vårt totalodds/utdelningsintervall ser nu riktigt läckert ut och vi är nöjda med systemet.

Färdigt spelförslag för 924 kronor (29% reduceringsgrad)

Stort lycka till!

Skrällen
  • Lugano
team-skrallen
Spiken
  • Malmö
team-spiken
Draget
  • Olympiakos
team-draget
Köp en andel