Extrapengar igen på Topptipset!

Publicerades den 12 oktober 2022

Vi var och nosade på 8 rätt på flera system på Topptipset men tyvärr blev det stolpe ut och många sjuor istället. Tur då att vi får chans till snabb revansch när Svenska Spel ännu en gång denna vecka skjuter in 250 kakor i potten på Topptipset. Dessutom kryddar de Bomben imorgon med 300 000 kr. Det är minst sagt roliga tider för oss poolspelare!

Fem matcher i Champions League, en Championship och två i La Liga två har vi att jobba med. Kupongen är relativt likt gårdagens i dess utformning. Tre större favoriter i form av Barcelona, Tottenham och Liverpool sätter tonen för kupongen men att någon eller några av de skulle falla är absolut ingen omöjlighet.  Då kan vi få se ännu en omgång med hög utdelning på Topptipset!

Spelförslag

Som vanligt ska ett spelförslag hos Reducering.se att bearbetas. Vi kommer att spela systemet med 1 kr radinsats och istället försöka fälla några favoriter för att skapa oss välbetalda utgångar. 

Liverpool har det minst sagt kämpigt. Säsongen har utvecklat sig på ett bedrövligt sätt för Klopps mannar och spelet ser allt annat än bra ut. MEN, streckfördelningen ser ut som en överreaktion i vårt tycke. Även om det känns läskigt att välja lag med svag form måste vi hålla huvudet kallt. 70% mot ett klart sämre Rangers är bra. Vi spikar Liverpool och hoppas att motståndarna fortsätter måla brett. 

Krysset i Bristol City – Preston och en Zaragozaseger är båda några procent överstreckade i skrivande stund. Vi väljer bort båda och sätter punkt för vår grundram på 972 rader. 

Omgångar som denna är reduceringsverktyg magiskt att ha tillgång till. Vi spelar därför med en stor matematiskt ram och tänker reducera hårt inne på Reducering.se.

Reduceringar

Vårt fokus blir ta bort de kallaste utfallen i vår ram. Det innebär framförallt att kapa bort scenarion där för många favoriter står pall. 

Gul – efter att ha spikar Liverpool måste några andra tunga falla. Förutom Barcelona och Inter så ringas Leverkusen och Sporting Lissabon in – max två av dessa får vinna

Blå – Bristol City och Las Palmas var spikar som övervägdes. Vi viktar extra åt deras håll – minst ett av lagen behöver gå segrande. 

Grön – Vi har tidigare riktat in sig på favoriterna i gul färgreducering. Däremot tror vi inte att ett kryss i Bayer Leverkusen tillsammans med ett kryss i Sporting Lissabon är tillräckligt om Barcelona och Tottenham vinner samtidigt. Därför viktar vi extra hårt mot de tecken som verkligen rensar på kupongen. Minst två gröna behöver gå in!

Spelförslag för 456 kr (53 % reduceringsgrad)

250 000 kr extra i potten och vi riktar på snabb revansch efter en gårdag med stolpe ut. Är ni sugna på att hänga med oss i jakten på en välbetald åtta så hittas våra system i ombudet!

 

Skrällen
  • Eintracht Frankfurt
team-skrallen
Spiken
  • Liverpool
team-spiken
Draget
  • Fälla minst två favoriter
team-draget
Köp en andel