Extrapengar på Bomben – 300 000 kr

Publicerades den 5 december 2022

Vecka 49 rivstartar med 300 000 kr extra på Bomben vilket gläder oss. Bomben är nämligen en favoritgenre och vi skulle tro att det är få ombud som kan mäta sig med våra framgångar i detta spel. Förra veckan satte vi bland annat Big Bang x10 för 287 000 kr samt ett system på hockeybomben för runt 77 000 kr. Nu hoppas vi att segertåget ska rulla vidare!

Det är tre spännande åttondelsfinaler i VM som ska avverkas och den stora frågan är om vi får se målfester eller tajta tillställningar. Hittills har alla slutspelsmatcher gått över 2,5 mål i VM men frågan är om inte den trenden kommer brytas imorgon. Oddsmarknaden tror att både Marocko – Spanien & Portugal – Schweiz blir tajta tillställningar  med ett lågt förväntat antal mål. Bomben handlar dock inte om att spela vad som är mest sannolikt utan precis som i övriga poolspel handlar det om spelvärde, streckprocent och en liten dos finess. 

Slutar samtliga matcher med “vanliga resultat” kommer utdelningen allt som troligast bli låg. Det gäller därför att ta med några målutstick som rensar motståndare. Det ska vi ta i beaktning när vi bygger ett spelförslag hos Reducering.se.

Spelförslag Bomben

När det är extrapengar i potten och tre matcher på fotbollsbomben brukar folk spela på för tok höga måltecken, speciellt på matematiska rader. Vi förväntar oss att Brasilien kommer spelas högt av Svenska Folket vilket innebär att det skapar värde på annat håll. Vi väljer att spela på en målsnål tillställning i Brasilien – Sydkorea. Nollan till 43% på Sydkorea spelar sig perfekt som en spik – oddsmarknaden värderar nollan till en bra bit över 50%. Även nollan och ettan på Brasilien lockar. Vi fyller dessutom på hela vägen upp till 4:a. 

Marocko har faktiskt imponerat och det kommer inte bli en enkel match för Spanien. Vi tycker att det luktar målsnålt lång väg och när dessutom streckprocenten ser inbjudande ut blir det en perfekt väg. Marocko 0-2 målas och Spanien 0-3. Vi unnar oss dessutom en “fyra” på Spanien till 8%. 

Den sista matchen mellan Portugal & Schweiz  är den jämnaste på förhand.  Låg mållina även med odds runt 2,25 på över 2,5 mål i matchen. Det höga spelet på Portugal ser dock intressant ut. Fick vila en stor del av truppen i sista gruppspelamatchen och bör komma fräsha och taggade till denna åttondelsfinal. Vi målar hela vägen upp till 5 på Portugal men kliver 2:a till 30%. På Schweiz blir det 0 till 2. Vi har nu en matematiska ram på 900 rader som ska filas ned ordentligt hos Reducering.se 

Reduceringar Bomben

Via två färgreduceringar ska vi kapa bort scenarion där allt för många får dela på potten. 

Gul – Nollorna ser extra inbjudande ut idag och därför väljer vi att vikta åt deras favör – minst 2 gula behöver gå in. 

Blå – För att sätta pricken över i:et ringar vi in sju attraktiva “skrälltecken” och ställer in villkoret att minst ett behöver gå in. Nu har vi tillräckligt med spänst i bygget för att undvika att vinna när alla andra också gör det!

Spelförslag Bomben för 284 kr (68% reducerat)

300 000 kr extra i potten brukar innebära ett högt spelvärde med en återbetalningsprocent på närmare 100%. Det är få andra poolspel som kan mäta sig med Bomben på dessa rundor.

Varmt välkommen in i ombudet när vi jagar nya treor!