Extrapengar på svår PP-lapp!

Publicerades den 25 januari 2024

Även denna fredag bjussar Svenska Spel på 250 000 kr extrapengar i Powerplay-potten! Trevlig bonus som höjer temperaturen ytterligare på en redan het kupong. Inte en enda storfavorit och det kommer högst troligt betala bra för de som löser den gröna åttan ikväll!

I vanlig ordning ska vi snacka upp omgången, landa i ett spelförslag och som sista steg trimma vår grundram med hjälp av reduceringsverktyget, www.reducering.se. Häng med!

Spelförslag

Som sagt, det är en svår kupong idag och de lite tydligare favoriterna Almtuna och Mora får orimligt mycket förtroende från svenska folket. Vi försöker hitta en alternativ väg via två andra spännande spikar:

Brynäs 47 %. Serieledaren Brynäs trummar på. Något enstaka bottennapp då och då men faktum är att det oftast sker mot sämre lag i serien. När det vankas toppmatch verkar Brynäskillarna tagga till och leverera gång på gång! Djurgården ligger trea i serien och kommer från stark bortaseger mot Björklöven. Men frågan är hur mycket vikt det ska läggas på den? Löven är inte sig själva och bjuder på orimligt mcyket gåvor för tillfället. En del skadestrul hos DIF med och ett suget Brynäs kommer nog göra Djurgårdens högljudda hemmapublik besviken ikväll!

Östersund 40 %. Helt jämn match på förhand när Östersund tar emot Tingsryd. Absolut sista chansen för Östersund att skapa förutsättning att komma ikapp Tingsryd och undvika negativt kval. På hemmaplan har Östersund gjort bra matcher på slutet och i våra ögon bör de vara favorit här. 40 % är inget fynd men ändå vettigt. Genom att ta denna spik skapar vi förutsättningar att gardera på annat håll och därmed skapa potential i vårt system. Jobba Östersund!

Vi helgarderar sedan resterande 6 matcher. Den som är sugen på att rygga detta system kan med fördel surfa in i DBS-butiken och hugga en andel i ”Miljongängets 2 Spikar” (bara 3 kvar).

Nu ska vi snickra vidare på bygget med hjälp av två reduceringsvillkor. 729 rader kommer att bli 280 rader när 62 % av systemet kapas bort.

Röd färgreducering: Vi markerar fyra favoriter som vi egentligen inte tycker särskilt mycket om. Därför sätter vi villkoret ”minst en, max två”. Syftet med denna reducering är att skala bort alla radkombinationer som betalar för mer än två favoritsegrar i dessa fyra matcher och samtidigt balanserar vi upp genom kravet att minst av favvarna faktiskt ska vinna. En bra medelväg!

Blå färgreducering: I de två resterade helgarderade matcherna markerar vi AIK & Björklöven och kravställer att minst ett av lagen ska vinna. Björklöven är som sagt ur balans men till denna relativt givmilda streckprocent vill vi vikta vårt system mot seger här. Även AIK tror vi kan studsa tillbaka efter en plattmatch senast.

Färdigt spelförslag på 280 kr – rygga genom att klicka på röda knappen ”lämna in”!

Inled helgen på bästa sätt – vinn tillsammans med Miljongänget! Butiken är laddad med trevliga andelssystem i alla prisklasser!

 

Skrällen
  • Kalmar X2
team-skrallen
Spiken
  • Brynäs
team-spiken
Draget
  • Östersund
team-draget
Köp en andel av Miljongänget!