Extrapengar på Topptipset

Publicerades den 27 december 2023

Efter en svängig Boxing Day slutade vi tillslut med en 13 rätt på Stryktipset i butiken. Plingpåse löste nämligen biffen efter Uniteds vändning och andelsägarna fick dela på 223 212 kr, grattis till er. Efter en omgång med magiskt spelvärde vänder vi blad och byter spelform till Topptipset med 250 000 kr extra i potten!

 

13 rätt på Boxing Day

Matcherna från Premier League försätter att dugga tätt under julen, för sjätte gången senaste sju dagarna är det matcher från världens bästa liga. Idag bjuds vi på gobitar som bland annat Chelsea – Crystal Palace och Everton mot ett skakigt Manchester City. I övrigt blir det ännu fler matcher från Storbritannien fast från Skottland istället, många tajta och spännande tillställningar att vänta. Överlag är det en rolig kupong på Topptipset med hög potential och det finns mängder med system öppnade till denna härliga ondagsomgång med 250 000 kr extra i potten.

Varmt välkomna att hänga på!

Köp en andel till Topptipset med extrapengar

Spelförslag Topptipset

Med hjälp av reducering.se ska ett förslag till Topptipset att jobbas fram. Om man önskar vara med på grundramen (972 rader) hittas systemet här under ”DBS Spelförslag”

Som nämnt tidigare så är det en klurig kupong med flertalet ovissa matcher. Manchester City har en tuff bortamatch mot Everton och streckas närmare 7% över, den ratas därför som spik i förslaget. Aberdeen är nästan 13 % överstreckad och övervägs inte ens. Ett lag som däremot lockar till priserna under förmiddagen är Chelsea. Vi är medvetna om att det inte har sett bra ut på Stamford Bridge denna säsong men vi spelar med sannolikheter på Topptipset och då är 58% på en hemmaseger mycket fint enligt oss. Chelsea blir spiken som ska hålla bygget ihop!

Två halvgarderingar blir nästa målet. Först ratas ett oavgjort resultat mellan Livingston – St Johnstone. Ett korrekt streckat kryss är sällan dåligt att kliver och det tillåter oss istället att få mer tecken som istället rensar fler mostpelare. Vårt största värdedrag på grundramen blir när vi vaskar Cherleroi mot Mechelen. Hemmalaget har enligt vår uppfattning för hög streckrprocent och blir ett bra drag för att ska höjd och potential i spelförslaget.

Reduceringar

972 rader är en stor ram men nu ska vi använda reduceringsverktyget för att kapa rader och effektivisera bygget. Två färgreduceringar används för att uppfylla det syftet

Grön – Wolverhamtpon, Everton och Motherwell är lagen vi vill ska skrälla. Bågen spänns på ordentligt, minst två av dessa behöver sno med sig poäng

Blå – Vi fortsätter att spela bort från kryssen i Skottland. Max ett oavgjort resultat i match 6 & 7 får det bli för att vi ska kunna få 8 rätt

Spelförslag för 640 kr (34 % reducerat)

Skrällen
  • Everton
team-skrallen
Spiken
  • Chelsea
team-spiken
Draget
  • Mechelen
team-draget
Spela Topptipset med Miljongänget

Gå med i vår facebookgrupp och delta i en häftig tävling där vinnaren från en resa till Premier League. Tävlingen pågår från 26 dec – 31 december och man kan hoppa på vilken dag som helst. För mer information, läs mer nedan eller gå med i vår spelcommunity !

Tävling – vinn Premier League-resa!