Extrapengar på Topptipset

Publicerades den 23 oktober 2023

Ny vecka och nya möjligheter! Svenska Spel rivstartar och trycker in 250.000 extra i potten på Topptipset. Poolspelhösten går verkligen på alla cylindrar och det är bara att tacka och ta emot när vi erbjuds mervärde. Ett gäng fina matcher går av stapeln ikväll. Klarar Elfsborg gå om Malmö i guldracet ikväll när AIK gästar är väl den stora frågan? Matcher från Premier League, La Liga och Serie A återfinns bland annat på kupongen.

Dagens spelförslag byggs som vanligt via reducering.se. Verktyget är marknadens vassaste och har flertalet fina funktioner som tar ditt pool-spelande till en helt ny nivå. Självklart gratis att använda/skapa konto, testa!

Spika

Vi inleder med spik på Elfsborg. Bör landa in ganska korrekt streckmässigt. Hemmalaget är relativt stora favoriter men trots tabellplacering och odds så är känslan att svenska folket kommer ha svårt att hålla boråsarna i handen fullt ut. Även om AIK har varit allt annat än bra denna säsongen (motsatsen till Ellos) så är det ändå AIK. Sådana känslor ska vi kapitalisera på. Extrapengar och en trolig favorit till rimliga streck, spika av!

Bakom första spiken var det hård konkurrens, tre, kanske fyra tecken var aktuella här. Framför allt Värnamo, Skövde och Valencia. De två förstnämnda är i skrivande stund ruggigt fina sett till värdet streck kontra odds medans Valencia erbjuder en mer defensiv approach. Vi landade till slut i Valencia, vinstchanserna är högre och svårighetsgraden på bygget kan snabbt sticka iväg annars. Speciellt när planen här i spelförslaget är att attackera hårt streckade Tottenham och Fiorentina.

Vi köper sedan resterande tecken i ramen och finslipar bygget med verktyget!

Reducering

Med tanke på det fina spelvärdet som infinner sig på Värnamo och Skövde så vill vi givetvis lägga mer av vår insats på just dessa tecken. Grön fyrkant roteras och dessa lag markeras med kravet att minst en måste vinna. Vi går då från teckenfördelning 33-33-33% till 60-20-20% till förmån för våra valda utgångar.

Tottenham och Fiorentina streckas hårt, vi vill här attackera minst ett av dessa tecken. Röd utgång placeras på dessa med kravet att max en får vinna. Detta säkerställer att några riktiga skräprader rensas bort från bygget.

Avslutningsvis gör vill vi höja vårt golv en aning. Gul markering placeras på hemmalagen Palermo och Alcorcon med kravet att max en får vinna.

Färdigt spelförslag för 320 kronor (56% reduceringsgrad)

Miljongängets andelar