Extrapengar Topptipset

Publicerades den 18 september 2023

Riktigt läckert Topptips som väntar idag! 250.000 kronor är adderade till potten från Svenska Spel vilket vi spelare givetvis får ta emot med öppna armar. 250.000 kronor kanske inte låter mycket för alla men det gör faktiskt en hel del. I en pott med relativt låg omsättning gör dessa stor skillnad, spelet blir enklare att slå och även om underhållningen ska prioriteras för de flesta så är det givetvis perfekt om vi kan ha positiv avkastning på våra spelade kronor.

Hur får vi då positiv avkastning i form av pengar på vårt nöje? Det är väldigt svårt så klart, med mycket kompetens och en gnugga tur så går det. Inom poolspel så gäller det först och främst att vara bättre än majoriteten av sina motståndare, vilket i sig inte är så svårt egentligen bara genom att kolla streck kontra odds. Motståndet är ytterst svagt och många tecken streckas givetvis bedrövligt. Tyvärr stannar det inte där. Vi måste dessutom vara så pass mycket bättre än våra motståndare för att slå återbetalningsprocenten som Svenska Spel har i de olika spelformerna, det kräver träning och rutin. En balans mellan potential och svårighetsgrad är inte alltid lätt att få ihop men vi gör vårt bästa för att lära er lite tips och trix via våra inlägg här på hemsidan.

Nu tar vi tag och attackerar extrapengarna med ett spelförslag byggt via reducering.se!

Spika

Idag håller vi ett (!) lag i handen och det är AIK. För dig som följer Allsvenskan så imponerar stockholmarna inte nämnvärt, tvärtom. Matchen idag hemma mot Degerfors har utvecklats lite till en måstematch. Här tror vi grundkapacitet avgör och när vi får ett lag med så pass höga vinstchanser som oddsen indikerar till en streckprocent som är ungefär i linje med det så är det bara att nypa direkt. En stor favorit till korrekta streck i en boostad pott är den perfekta spiken. Poolspel innehåller som bekant enorm varians och kan du hålla ner den utan att tumma på det direkta spelvärdet på ett enskilt tecken så gör det.

Halvgarderingar

Endast en spik idag, halvgarderingar och reduceringsverktyget får jobba. Det fanns flertalet fina alternativ att snurra in här. Till att börja med ville vi plocka bort någon favorit som dragit på sig för mycket förtroende hos svenska folket. Nottingham ringades snabbt in och plockas bort från ramen, golvet på bygget höjdes här på ett effektivt sätt.

Vi fortsätter sedan lite mer försiktigt och plockar bort tecken som Verona och Girona. Två lag med relativt små vinstchanser som streckats på lite för hårt. Precis som vi nämnde i spikvalet så håller vi ner variansen här samtidigt som vi får ganska fin utväxling på våra vaskningar. Balansen i ramen känns nu ganska trevlig om vi kikar på odds och utdelningsprognosen. Vi är dock inte nöjda riktigt än vilket gör att reduceringsverktyget kommer väl till pass.

Reducering

Att Nottingham inte vinner räcker inte för att skapa något särskilt värde i vårt bygge. Någon/några fler favoriter behöver tappa. Vi ringar därför in överstreckade Boavista och Norrköping med röd färg och ställer kravet att max en får vinna.

Jönköpings Södra och Öster markeras sedan med grön färg med kravet att minst en måste vinna. Två lag som fanns med som spikalternativ initialt men som till slut fick sätta sig på bänken. Vi vill dock vikta fler av våra rader mot dessa hemmalag.

Blå, fyra stycken ”pengatecken” får varsin blå utgång, Mjällby, Burnley, Bologna och Chaves. Kravet ställs att minst en måste vinna. Kan kännas onödigt för många men kryssen i dessa matcher ger oss inte alls samma utväxling som när hunden tar det hela vägen. Vi vill således fördela mer av vår insats på just de utfallen.

Färdigt spelförslag för 290 kronor (55% reduceringsgrad)

Dagens Bästa Spels Andelar

Reduceringsverktyget (gratis)