Fet rullpott på Bomben

Publicerades den 9 december 2022

En hockeybomb med extrapengar avhandlades igår och i de flesta fall gick vi bet. Med en låg ö/u-lina i matchen Luleå-Leksand, samt en viss tro på de knappa favoriterna Luleå, gick vi i stort sett lågt på Leksand på de flesta systemen. ”Trean” kom inte med på mer än några enstaka system vilket gjorde att kvällen inte blev den succé vi hoppades på. Leksand gjorde tre mål på 8 skott i första perioden och sen blev det heller inte mer… lite surt. Ett system stod pall hela vägen in i mål – Miljongängets Nobelmiddag fick lite drygt 50.000 kr på 3 rätt.

Idag är det glädjande nog en ännu större pott att spela om på Bomben. VM-kvartsfinalerna drar igång och Svenska Spel har samlat ihop totalt 657.665kr i rullpott. Obligatoriskt deltagande som det kallas gäller ikväll.

Senaste rundan det var extradeg slutade det med endast två vinnare och skyhög utdelning (437.000kr), trots endast tre fotbollsmatcher. Vi satt med till 5-1 Portugal på ngt system, men fick kliva av på ”sexan”. Det är detta som är et fina med Bomben. Det går att ha en spelstrategi för att vara med när det ger höga odds och spela radantal 1kr. Men det går också att spela med förhöjd radinsats på ex. x 10 eller x 100. Möjlighet till hög utdelning finns på bägge men med olika utfall i matcherna. Vi har tagit hem sexsiffriga vinster på både x 10 och x 100 senaste tiden. Därför finns också möjligheten att köpa in dig i något eller några (om du vill ha olika möjligheter) system till kvällen. I vårt ombud finns olika system som spelas antingen med radinsats x 1 eller med olika förhöjda radinsatser, vilket anges tydligt i systembeskrivningen.

Tre olika alternativ till kvällen är:

1000-lappen x 10 – spelas med förhöjd radinsats x 10 och kostar 1006kr här

Miljongängets Stora fotboll – spelas med stor ram och 1 kr radinsats – kostar 495 kr här

Miljongängets Bomb x 100 – spelas med radinsats x 100 vilket ge rejäl boostad effekt – kostar 352 kr här

I övrigt har vi system från 10 kr/andelen upp till 1950kr – Välkomna in och titta på utbudet

Här på sidan kommer vi nu konstruera ett spelförslag som vi bygger med reducering.se reduceringsverktyg. Sveriges vassaste reduceringsverktyg där du på Bomben bland annat kan bygga ett system med stor systemram och sedan reducera ner radantalet och på så sätt endast betala för vissa radkombinationer. Stor ram men lägre kostnad!

Ett system med en ram på 1620 rader ska reduceras ned.

Holland (0,1,2) – Argentina (0,1,2,3,4)

Marocko (0,1,2) – Portugal (0,1,2,3,4)

England (0,1,3) – Frankrike (0,1)

Korta reflektioner av bygget – känslan är att det kommer bli målsnåla historier i de flesta av matcherna.

Portugal tror vi att de höga resultaten kommer bli lite för hårt streckade eftersom de öste så pass bra sist och det är detta folket har i minnet. Faktum är att deras xG var rejält mkt lägre än de 6 baljor de gjorde.

Att bygga ett system med enbart låga resultat och spela med radinsats 1 kr blir dock inte så bra. Då låser vi fast oss vid lägre odds och då krävs oftast förhöjd radinsats för att kunna få vettigt betalt. Vi väljer därför att måla på några mål i vissa av matcherna även om vi har svårt att se någon av matcherna springa iväg rejält.

Våra reduceringskrav gör sedan att vi inte betalar för alla 1620 radkombinationer. Vi plockar bort de med störst svårighetsgrad och även de som kommer ge allra lägst betalt.

Gul reducering sätts ut på mindre sannolika tecken och kravet är att max 1 får sitta.

Blå reducering sätts ut på fyra st ”nollor”. Vi gillar dessa och tycker % ser attraktiv ut. Att det blir för ånga nollor tror vi kan dämpa värdet då folk tenderar att spela likvärdigt i alla tre matcher. Kravet blir därför minst 1 max 2.

Röd reducering sätts ut på de hårdast streckade tecken som finns i vårt system i resp. match. Om allt för många av dessa sitter kommer utdelningen bli låg i förhållande till sannolikhet, dvs lågt värde. Kravet att max 2 av dessa får sitta.

Systemet i sin helhet är nu på 679 rader och således reducerat med 58%.

Spelförslag Fotbollsbomben – 679 rader