Förmiddags-TT kryddat med 250.000 kronor!

Publicerades den 27 juli 2023

Damerna spelar VM och Svenska Spel är på tårna när de kastar in 250.000 kronor extra på Topptipset denna förmiddag. Visserligen lirar dem först på lördag men för att få ihop en trevlig VM-kupong som slutar i vettig tid (måndag) så inleder vi kupongen med två matcher idag, England-Danmark och Kina-Haiti.

Svenskorna inledde med en planenlig vinst mot Sydafrika (2-1) i premiären, allt bra, klang och jubel? Inte riktigt. Underläge en bit in i andra halvlek och spelet lämnade mycket att önska, skönt och befriande att Ilestedt till slut lyckades avgöra sent. Sydafrika är ett lag som vi skulle städa av relativt enkelt om vi kikar på förutsättningarna innan matchen, förhoppningsvis ser det bättre ut i nästa match då Italien väntar.

Observera det tidiga spelstoppet 10.29. Vill du haka på någon andel från oss i Miljongänget så finner du andelar i olika prisklasser inne i vårt ombud hos Svenska Spel.

Nu kommer vi bygga ett reducerat spelförslag här i inlägget, givetvis via reducering.se. Häng med!

Spika

England

Seger med 1-0 i premiären mot Haiti via straff imponerar inte direkt. Laget gick in som brutalt stor favorit och skulle sköljt över detta Haiti med klarare siffror. Visst kunde/borde 2-3 mål trillat in för storfavoriten om vi kollar expected goals men det duger icke när Haiti dessutom inte var helt ofarliga.

Vi tror på ett retat England och det kan Danmark få sota för. Danskorna premiär-vann mot Kina via sent mål så en förlust här bränner inte chanserna för avancemang på långa vägar. Vi gillar ettan och tror även att procenten hålls nere på rimliga nivåer då många av våra motståndare är rädda för att bränna tipset första dagen. Bra läge att gå kort!

Sverige

Här går hjärta och hjärna hand i hand. Visserligen med en viss oro efter premiärmatchen i bakhuvet som nämnts i inledningen av inlägget. Italien vann första matchen i gruppen (1-0) mot Argentina i en riktigt tight och chansfattig historia. Här tror vi dock ändå att Sverige har goda chanser att få hål på det stövelformade landet.

Precis som i ovan nämnd spik så hoppas vi på rimliga priser i form av vettig streckprocent. På söndag/måndag går ett gäng motståndare på tänderna när vi sitter med ett gäng garderingar. Prestationen kommer höjas och matchen summeras 2-0, det låter väl bra?

Reducering

Vi nöjer oss med ramen där, två spikar och resten helgarderat, reduceringsverktyget tar sedan bygget i mål.

Röd

Kina och Tyskland markeras med röda utgångar och kravet ställs på ”max 1”. Två större favoriter är således markerade och vi vill undvika att betala för rader där allt för många hårt streckade lag vinner. Vinner England, Sverige, Kina och Tyskland blir det inte någon utdelning att tala om.

Grön

Jamaica, Schweiz och Spanien får varsin grön utgång med kravet ”minst 2, max 2”. Exakt två lag ska vinna med andra ord. Detta skapar en fin balans mellan potential och svårighetsgrad. Via denna reducering fäller vi ännu en favorit och höjer golvet en aning.

Färdigt spelförslag för 144 kronor (80% reduceringsgrad)

Stort lycka till!