Fotbollsbomb med 300.000 extra!

Publicerades den 14 februari 2024

Två matcher från Champions League och en från The Championship består dagens explosiva gåta av. Svenska spel är fina nog att putta in 300.000 extra på Fotbollsbomben ikväll. Vi tackar och tar emot. Känslan är att en runda som denna kan gå rejält under radarn och erbjuda fint spelvärde. Haltar omsättningen så kommer dessa 300.000 kronor göra att återbetalningsprocenten sticker i höjden och då blir spelet mycket enklare att slå. Spetsade Hockey och Fotbollsbomber är verkligen en favoritgren för oss i Miljongänget och vill du haka på en andel så finner du dessa inne i vårt ombud.

Vi kommer givetvis använda oss av verktyget inne på reducering.se för att sy ihop spelförslaget. Att reducera Fotbolls/Hockey-bomber är riktigt effektivt. Har du aldrig testat förut så kanske det är dags ikväll? Att använda sig av verktyget inne på reducering är gratis.

Nu går vi på dynamiten och bygger spelförslag!

Lazio (0,1,3) – Bayern Munchen (0,3,4,5)

Vår förhoppning är att detta är matchen som vi ska göra degen på även om vi har någon bakdörr senare. Ganska jämna odds på ö/u 2.5 baljor i denna fight och frågan är hur/om priserna kommer förändras fram till spelstopp. Tyskarna går in som tydlig favorit men det är helt klart lite turbulens i klubben. Även om Bayern sviktat till och från i ligan så är detta ändå CL och det är ett helt annat djur.  Här hoppas vi verkligen nypa dit något udda tecken som på ensam hand täcker mål-linan för matchen.

PSG (0,1,2) – Real Sociedad (1,2)

Många tänker säkert fyrverkeri och svängdörrar när PSG ska ut och lira CL. Riktigt så är väl inte sanningen längre och synnerligen inte i denna match. Champions League är en solid marknad att luta sig emot och undern här är tydlig favorit. Vi känner därför att det inte riktigt är värt att sväva iväg på något håll här. Det kan bli så att många av våra motståndare slösar en hel del tecken här till slut. Att Sociedad ska måla i matchen är med ganska troligt när vi kikar på oddsen och att då få med tvåan till låga procent känns fint för att skapa lite spänst i bygget.

Millwall (0,2,3) – Ipswich (0,1,2,3)

Viktigt möte för båda lagen som krigar i helt olika regioner av tabellen. Inget av lagen är inne i något bra momentum och en trea hade varit oerhört välkommet. Oddsen prisar in en ganska målsnål historia och det finns givetvis risk för det. Vi väljer dock att betala för ett par olika scenarion. Vi skapar gärna lite potential i bygget i denna match där våra motståndare förmodligen kommer gå tight och bara hoppas överleva. Matchens mest streckade tecken, ettan Millwall plockas bort och ett reduceringskrav kommer placeras ut i denna match.

Reducering

Tre matcher på Fotbollsbomben lockar givetvis att dra till med ett multisystem och höja radinsatsen. Detta behöver inte vara fel, allt är tycke och smak. Spelar du enkronors som vi kommer göra här i spelförslaget så behöver du givetvis säkerställa att du inte betalar för samtliga skitrader. Något/några krav mot fina tecken bör göras! Vi kommer jaga exakt ett rejält pengatecken idag, vilket känns precis lagom givet pottens förväntade storlek kombinerat med insatsen på vårt bygge. Vi rättar mun efter magsäcken.

Gröna utgångar placeras på lågt streckade tecken som 3 Lazio, 4-5 på Bayern och slutligen 3an på Millwall. Kravet ställs på minst en, max en. Ett exaktkrav med andra ord. Här trycker vi väldigt effektivt ihop våra intervall till en önskad nivå. Balansen mellan svårighetsgrad och potential regleras alltid väldigt fint när vi använder oss av dessa reduceringar.

Färdigt spelförslag för 384 kronor (56% reduceringsgrad)

Miljongängets andelar

DBS Youtubekanal

DBS Facebookgrupp

Lycka till!

Spelar du för mycket? Kontakta Stodlinjen.se