Fotbollsbomben med 300.000 kronor extra!

Publicerades den 23 april 2024

Veckan rullar på och vi bugar och bockar att Svenska Spel puttar in 300.000 extra på Fotbollsbomben en simpel tisdag. Dagens gåta består av Arsenal-Chelsea, Lazio-Juventus och Leicester-Southampton. Fina matcher och vi ska inte sticka under stolen med att vi verkligen älskar bomb-omgångarna som är spetsade med extrapengar. Återbetalningsprocenten är ofta skyhög och det krävs inte allt för stor kunskap för att bygga system med positivt väntevärde. Det är bara att gnugga på och hoppas det dröjer innan den stora massan förstår det.

Som alltid så använder vi fantastiska reducering.se för att bygga vårt förslag. Enligt oss, marknadens överlägset bästa verktyg som dessutom är gratis. Det finns faktiskt inga ursäkter att inte ha denna möjlighet i sin verktygslåda när poolspel ska byggas.

Nu drar vi igång bygget!

Arsenal (3,4,5)-Chelsea (0)

Hög total-lina och här förväntas det ett gäng strutar, främst från hemmalaget som agerar tydlig favorit. Väldigt befogad sådan i våra ögon, Arsenal är i allra högsta grad med i titelracet och Chelsea är Chelsea. Ingen har väl undgått det patetiska straff-bråket inom laget i matchen mot Everton och strax efter det blev de sorti från FA-cupen mot City. Det osar inte moral om spelarna i bortalaget och nu när det inte finns särskilt mycket att spela om så vi tror det finns goda möjligheter till kross här. Vi vill direkt i första matchen skapa fin potential i bygget genom att ta med ett par rejäla rensartecken. Nollan spikas på Chelsea medans Arsenal förväntas göra jobbet här hemma.

Lazio (0,1,2,3)-Juventus (0,1,2,3)

Semifinal i Italienska cupen och vi har ett väldigt tight möte att se fram emot. Raka motsatsen till ovanstående match, det förväntas få mål och oddsmarknaden har inte lika lätt att utse en vinnare på förhand. Vi är beredda att hålla med och vågar inte riktigt ta någon tydlig ställning i denna match. Här kör vi hängsle och livrem och är villiga att strössla ett gäng av våra kronor för att ta oss vidare. Givet den låga mål-linan är vi dock inte villiga att betala för några resultat som antyder extrem målfest även om vi gärna plockar med ett par utstick på treorna. 0-3 markeras på vardera lag och det ska ytterst mycket till för att vi ska bomma denna match i ramen.

Leicester (1,2,3,4,5)-Southampton (1,2,3)

Vilken match! Framför allt för Leicester som i nuläget toppar tabellen och har röda mattan utrullad framför sig tillbaka in i finrummet. Det är dock ytterst tight i toppen och ingenting är klart. Total-linan är högre här än i Arsenal-Chelsea men här förväntas båda lagen bidra till baljorna i annan utsträckning. Hemmalaget är favorit och vi kommer vikta en aning mot denna sidan men vi tror helt klart att Southampton kan trycka in både ett, två och kanske till och med tre mål. Här hoppas vi på målfest och betalar gärna för tecken som skapar fin potential till bygget.

Reducering

Keep it simpel! Vi markerar samtliga tecken med relativt låg procent i ramen och ställer det enkla kravet minst en, max två. Ruskigt effektivt och i ett nafs så plockar vi bort rader i båda ändar vi inte är intresserade av att betala för. De riktiga skräpraderna plockas bort via ”minst en” och våra absolut svåraste kombinationer försvinner via ”max två”. Visst är det alltid fint att ha med rader som kan generera storklonk men en runda som denna (och vår systemstorlek) så behöver vi inte göra det allt för svårt för att hitta välbetalda kombinationer. Vi har trots allt ett gäng rader som kan ge ruskigt fint betalt ändå om vi kikar på totaloddsprognosen.

Färdig spelförslag för 471 kronor (35% reduceringsgrad)

Vill du nypa en andel av oss i Miljongänget till kvällens fina omgång så finner du som vanligt system i varierande prisklass inne i vårt ombud hos Svenska Spel.

DBS-Facebookgrupp (tävlingar och odds-spel)

DBS-Youtubekanal (våra mediaproduktioner, fet tävling vid 1000 subs)