Fotbollsbomben med extrapengar!

Publicerades den 18 april 2024

Ska vi kalla det ett vårtecken? Det är torsdag, extrapengar på Bomben (som det brukar vara) men ikväll väljer Svenska Spel att köra det på fotbollen istället för hockeyn. Trots att SAIK-Frölunda spelar sjunde och avgörande semifinal. Marginellt felbeslut i vår värld men samtidigt gillar vi verkligen valet av upplägg på fotbollsbomben – det är FYRA matcher vilket innebär väsentligt mycket högre svårighetsgrad än med tre matcher. Förutsättningarna för hög utdelning finns helt klart!

De fyra matcherna på lappen hämtas från returmötena i Europa League-kvartarna. Trevliga matcher fotbollsmässigt och det händer ofta att returmöten blir dramatiska med böljande spel. Låt oss bygga ett spelförslag och resonera oss fram till kloka drag!

Spelförslag

Svenska folket verkar inte alls sugna på denna bomb ikväll, bara 100 000 kr omsatt i detta skede och allt talar för hög återbetalningsprocent. Det gillar vi så klart! Lite extra prio på att spela balanserat och framförallt skapa goda förutsättningar att verkligen nå fyra rätt, snarare än att spela våghalsigt och skapa radkomber som potten ändå inte räcker till för att belöna.

Vi hoppar direkt in i verktyget på www.reducering.se – ett utmärkt hjälpmedel vid sådana här rundor!

Hela spelförslaget på ett bräde och en överblick i hur kraftfullt detta verktyg är! Ramen är på 3240 rader och innehåller ett antal lågt streckade rensade tecken. Dessa har vi sedan markerat med blå färg och satt upp villkoret ”minst 1, max 1” – alltså kräver vi minst ett av dessa ska gå in men balanserar risken i bygget genom att sedan sätta stopp – det räcker att betala för ett rensartecken och inte flera i komb!

Vidare har vi med det gröna villkoret markerat 0 mål för Roma, Marseille och Benfica. Tre understreckade och fina tecken som vi gärna lägger extra tyngd på. Nollor är ofta fina på bomben, både på hockey och fotboll. Folket verkar ha svårt att ”jobba in mållöst”?!

Till slut sätter vi ut det sista kravet, att det ska bli minst 10 mål totalt. Det är tydlig favorit på att vi ser minst 10 mål ikväll, vi tror att minst en match ger 5+ mål och då ska detta villkor sitta bekvämt.

Vill du rygga systemet eller använda det som grund för ditt egna bygge – då finns direktlänken för systemet på 621 rader här!

I DBS-butiken är Miljongänget alltid taggade till tänderna när det är extrapengar på Bomben. Systemet Miljongängets Big Bang blev ensam vinnare på en fyramatchers bomb häromåret, 795 000 kr den gången. Jobba repris ikväll?!

 

Köp en andel av Miljongänget!