Fotbollsbomben med rullpott!

Publicerades den 12 februari 2024

Svenska Spel bjussar på en rullpott på fotbollsbomben som inledning av denna vecka. En rolig krydda på en kupong bestående av matcher från de tre storligorna, PL, Serie A & La Liga. Det är enbart tre matcher på kupongen (brukar ofta vara fyra fotbollsmatcher vid rullpott) och det kräver en lite annorlunda approach till spelet. Häng med så resonerar vi oss fram till ett smart system!

Egentligen behöver vi i ett tidigt stadium göra ett vägval – ska vi jaga ”värde” via troliga resultat som ändå kan vara underspelade och spela det systemet med förhöjd radinsats eller ska vi jobba mot skrälltecken med värde och tro på ett svårt utfall som genererar hög utdelning? För faktum är att mellanmjölksvägen är den sämsta att ta idag, det vill säga att spela semisvåra resultat med tecken som är överstreckade (i många fall 2,3 mål för lagen). Här på spelförslaget bestämmer vi oss idag för att gå för hög utdelning med radinsats 1 kr!

Spelförslag

Vi börjar med att bygga en grundram enligt följande:

Crystal P 0,1,3,4 – Chelsea 0,1,2,5
Juventus 0,1,2,3 -Udinese 0,1
Almeria 1,2,3,4- Athletic Bilbao 0,1,2

Oj, hur tänker ni här? Kanske är en första tanke som slår många. Underdogsen Crystal P och Almeria verkar gillas… Ska vi börja i Crystal P-Chelsea så är det en matchup med intressant historik, som kanske en del kommer fastna vid? Chelsea har nämligen 13 (!) raka segrar mot Crystal P. Småsjuk streak och extra märkligt när mängder av dessa varit uddamålsegrar. Vi struntar i historiken och tror främst på en ganska målsnål historia, men vill ändå få med rensartecken som 3,4 på CP och 5 på Chelsea. Sistnämnda laget såg riktigt fina ut mot Aston Villa senast men är otroligt lynniga. Skulle mycket väl kunna bli bortkontrade ikväll…

Juve-Udinese, där kommer många försöka sukta efter målfyrverkeri av Juventus. Kupongens största favorit. Vi gör tvärtom, håller nere antalet tecken här och jobbar 0-0 som optimalt utfall.

Slutligen, i Almeria-Bilbao hoppas vi allra mest på udda resultat. Jättejumbon Almeria som fortfarande står utan seger denna säsong är enligt underliggande siffror inte alls den slagpåse som tabellen visar. De har målat mot flera av topplagen och vi tror/hoppas att de kan göra ett par baljor ikväll. Bilbao är riktiga monster på sin hemmaplan men mer beskedliga på bortaplan.

Reducering

Vårt ram är riktigt spretig och innehåller alltför många sjuka radkombinationer som potten inte kommer vara stor nog för att belöna. Dags att surfa in på www.reducering.se och snickra klart systemet!

Blå färgreducering: Här markerar vi våra ”galna tecken” Crystal P 3,4, Chelsea 5 samt Almeria 3,4. Sedan sätter vi ut kravet att exakt ett av dessa ska gå in. På så vis säkerställer vi att ett rensartecken går i mål men vi tar samtidigt bort dumdristiga kombinationer av dem.

Grön färgreducering: Nollorna på favoriter i matcher är ofta attraktiva, inget undantag idag. Vi markerar Chelsea 0, Juventus 0,1 och Bilbao 0 och kräver att minst en ska gå in.

Röd färgreducering: Slutligen vill inte betala för både Juventus 3 och Udinese 1 i kombination. Två överstreckade tecken i sig som vi sätter krav att max ett får gå in.

Nu har vi sågat bort en hel del rader (1536 blev 468), både galna skrällkomber och trista lågutdelningskomber. Bygget är klart och vi kan luta oss tillbaka och njuta av fin fotbollskväll!

Spelförslaget för 468 kr hittas här i sin helhet!

I DBS-butiken finns ett gäng olika system öppnade inför kvällens rullpott. Både enkelradssystem men även multisystem ändå upp till x100 kr per rad. Välj din favorit och rygga Miljongänget i jakten på nästa storvinst!

 

Köp en andel av Miljongänget!