Härliga hockeytorsdag

Publicerades den 21 september 2023

Fina torsdagarna är tillbaka – de klassiska Hockeytorsdagarna. Som vanligt är det en fin Powerplayomgång men framförallt en kanontrevlig Bombenrunda med extrapengar.

Tre SHL-matcher där slutresultaten ska kombineras ihop och här krävs det inte mycket för att oddset ska sticka iväg. Vi i Miljongänget har flertalet sexsiffriga vinster på spelformen och även faktiskt varit och nosat på de sjusiffriga. Bomben är helt enkelt en fantastisk spelform när vi har en Rullpott eller Extrapengar att jobba med. Återbetalningsprocenten brukar landa strax under 100% vilket är riktigt bra. Genom att bygga vettiga system kan du spela många spelvärda radkombinationer som förvänta ge dig positiv avkastning över tid.

I vårt ombud har vi laddat upp med såväl lite billigare (10kr/andelen) och dyrare system (1750kr/andelen). Här finns möjlighet att vara med samtidigt som du rättar munnen efter matsäck.

Matcherna och systemramen på 2880 rader

Leksand – Rögle
Två lag som inlett serien på två helt olika sätt. Leksingarna med två tunga torsk där man inte riktigt varit nära. Rögle har gått
segrande ur bägge sina två jämna fighter, den senaste vanns dock efter straffar. Leksand har släppt in 10 baljor inledningsvis och det är väl inte konstigt om man idag siktar på att försöka täta till defensiven i första hand, trots hemmaplan.

Hemma: 1,3,4,5 Borta: 0,1,2,3

HV71 – Färjestad
Ett bortalag som imponerat inledningsvis och är en av en handfull lag som förväntas vara med i toppen i grundserien. HV71 är inne på sitt andraår efter comebacken i SHL. Förväntningarna är höga och siktet är nog inställt på att vara med och fightas om de sista slutspelsplatserna. Ska Färjestad ta tredje raka eller blir det säsongens första seger till HV71? Jämn fight men magkänslan säger skräll HV i en kanske målsnål historia.

Hemma: 1,2,3,4,5  Borta: 0,1,2

Malmö – Frölunda
Iskall start på säsongen för Redhawks när man inledde med att att i slutminuterna tappa ledningen mot rivalen Rögle och sedan torska mot ett bra Växjö i omgång 2. Frölunda har blandat och gett och det är kanske så vi kommer få se Frölunda denna säsong. Högstanivån är hög men som vanligt när det gäller Frölunda kommer nog något bottennapp. Även här tycker vi det är attraktivare att gå på hemmasidan sett till hur strecken sitter. Men kan vara fint att blanda in något tecken som företräder en topprestation av Göteborgarna.

Hemma: 1,2,3,4   Borta: 1,2,6

Reduceringskrav

Vi bygger med systemramen ett reducerat spelförslag via Reducering. Ett fint sätt att få en större ram med många tecken, där smarta reduceringskrav håller nere kostnaden.

Ett rött krav sätts ut där vi markerar 4 på hemmalaget och 1 på bortalaget. Dessa tecken är fina streckmässigt i vår bok och vi tar gärna träff på några av dem. Det finns en tendens att många spelar likadant i alla matcher, ex 3,4 på hemma och 1,2 på borta osv. Därför är det inte bra när resultaten blir för lika. Oddsen blir allt som oftast då rejält underbetalda. Vårt röda krav blir därför att minst 2 ska sitta, men max 3. Med detta krav reducerar vi ned systemet 54%.

Vi markerar även alla 2:or vi har på kupongen (5 st) i ett blått reduceringskrav.
Tvåorna är kanske det generellt vanligaste tecknet att strecka men också för de flesta lag det mest troliga tecknet. Allt för många tvåor ger underbetalt och vårt krav landar in på en bra nivå när vi sätter ut kravet exakt en tvåa.

Totalt är nu systemet reducerat med 80% och kostar 582 kr att lämna in. De flesta resultatkombinationerna är dessutom riktade mot det högre utdelningsintervallet – precis som vi önskar!

Systemet i sin helhet