Hockeybomben 300 000 extrapengar 29/9

Publicerades den 29 september 2022

Hockeytorsdag!

Det är helt klart lite av veckans höjdpunkt, åtminstone för oss hockeyälskare, med torsdagskvällar när SHL spelar full omgång! Ja, även för de som inte älskar hockey men gillar pengar kan torsdagar vara lockande… Svenska Spel bjuder upp till dans då de puttar in 300 000 kr extrapengar på Bomben ikväll. En paradgren för oss och frågan är inte om utan när nästa storvinst på Bomben plockas 🙂

Dessutom ett fint Powerplay att attackera, där vann vi snyggt igår, över 12 000 kr per andel på Miljongängets Big PP x10. Men detta inlägg och spelförslag ska idag fokusera på Bomben. Nu kör vi!

Spelförslag och analys

Rögle-Malmö
Färjestad-Skellefteå
Leksand-Örebro

Där har vi alltså dagens kupong. Fina matcher att sätta tänderna i. Vi kommer att bygga ett reducerat spelförslag, magiskt fint att reducering.se har ett smart verktyg för att reducera även Bomben, har du inte testat så gör det omgående!

Vi börjar med att bygga ramen enligt nedan;
Rögle 2,3,5,6 Malmö 0,1,3
Färjestad 3,4,5 Skellefteå 0,1,2,3
Leksand 0,1,2,3,4,5 Örebro 1,3

En relativt målsnål ram och det doftar inte målfest ikväll tycker vi. Tecken som 0 och 1 kan dock dra upp utdelningen rejält så vi har på intet sätt gett upp slaget om stora pengar. Någon kanske höjer på ögonbrynen kring streckningen i Färjestad-Skellefteå?! 6-0 till SAIK häromdagen men vi tror att Färjestad tar revansch här på hemmaplan, FBK är och ska vara tydlig favorit på oddsen enligt spelmarknaden. (Vi rekade Färjestad till 2,30 igår, som har börjat droppa…).

Rögle ska vara tydlig favorit mot Malmö i derbyt. Även om båda lagen inlett målglatt så brukar dessa derbyn inte vara några sprudlande historier. Även Leksand ser vi som stabil favorit hemma mot ett Örebro som inlett svagt.

Reduceringar

Grönt villkor: Vi ringar in några fina rensartecken som samtliga är streckade under 10 %. Krav sätts att exakt ett av dessa tecken ska gå in. Vi säkerställer därmed att vi får med något ”skrälltecken” på utfallet och vi balanserar samtidigt upp bygget så att vi inte spelar för svåra komber. Den med lite större plånbok kan möjligen ändra detta villkor till ”min 1, max 2” och på så sätt få med sig lite fler svåra komber som kan ge riktigt hög utdelning.

Rött villkor: Två trista tecken markeras och krav sätts att max 1 av dessa får sitta.

Systemet är nu reducerat ned från 1728 rader till 690 rader och har goda chanser att fånga upp fina träffar mellan 10 000 – 100 000 kr!

Spelförslaget ses här i sin helhet!

Testa själv att bygga reducerade Bomber på ishockeyn! Det finns mängder med valmöjligheter, det går att reducera hur många mål det ska bli i en enskild match, det går att reducera totalt antal mål i omgången, antal hemmasegrar och mycket mer. Låt kreativiteten flöda när du syr ihop ditt vassa bygge!

För den som inte har tid idag, då rekommenderar vi varmt att hänga med på en av Miljongängets andelar i DBS-butiken. Dynamiten som har många vinster över 100 000 kr är såklart öppnad ihop med ett vasst utbud i övrigt.

Nu ser vi fram mot en härlig hockeykväll tillsammans!