HockeyBomben – 900.000 kr extra

Publicerades den 28 mars 2024

Gårdagens Extrapengar genererade fem system in till butiken. Utdelningen för något system förstördes lite efter Rögles sena mål mot Växjö, medan något annat system fick hjälp av just detta mål. Sånt är spelets värld. Den enes död, den andres bröd. Idag hoppas vi att det studsar rätt vår väg då potten är ÄNNU STÖRRE! På kvällens HockeyBomb har vi en rullpott med över 900.000 kr vilket tillsammans med förväntade omsättningen med stor sannolikhet kommer att trycka upp vinstpotten till upp mot 2 miljoner för de som träffar rätt på tre hockeyresultat.

Dagens matcher att bena ut är:

Leksand – Frölunda

Linköping – Skellefteå

Hv71 – Oskarshamn

Dvs två matcher från SHL-slutspelet och sedan det nervkittlande smålandsderbyt i play-off-serien mellan HV och Oskarshamn.

Det finns alla möjligheter till att hitta sköna resultatkombinationer i dessa tre kamper.

I vår butik inne hos Svenska Spel har vi laddat upp för kvällen med andelssystem från 10kr upp till 1750 kr. Allt för att just du ska lkunna vara med efter dina förutsättningar.

Två förslag på system är:

Miljongänget Bombar – 238 kr/andelen

Miljongängets Rullpott – 113 kr/andelen

Vi ska här på sidan nu ge dig ett förslag på hur du själv kan spela denna omgång om du väljer att inte haka på ngt av våra andelsspel.

Sidan Reducering.se tillhandahåller Sveriges bästa reduceringsverktyg för Bomben. Här kan du bygga ett system med stor ram och sedan välja att reducera med hjälp av krav på både antal gjorda mål, hemmasegrar, bortasegrar, färgreduceringar mm. Helt enkelt skräddasy ditt system precis hur du vill.

Ett exempel på bygge tar vi dig igenom här.

Vår grundram ser ut som följer:

Leksand – Frölunda        0,1,3,4,5,6 – 0,1,4,5

Linköping – Skellefteå    0,1,2,3 – 1,2

Hv71 – Oskarshamn        0,1,4,5 – 0,1,2

Grundram på 2304 rader. En ram som storleksmässigt kan vara tuff att lämna in för egen del som ett matematiskt system. Du betalar för alla radkombinationer i denna ramen. Exempelvis betalar du för både en hel del rader som är mycket osannolika, men även rader som är mer troliga och inte kommer generera ett så högt odds.

Vi har exempelvis med 1:or på samtliga lag. 1:orna i sig är rätt attraktiva enligt oss streckmässigt, men samtidigt kommer resultatkombinationer med för många 1:or ger dåligt odds. 1-1 i samtliga matcher kommer ex. garanterat ge ett lågt odds.

Vi har redan i grundramen valt att plocka bort en del 2:or och 3:or. För många av dessa kommer också ge dåligt betalt, ännu sämre än 1:orna.

På samma sätt finns det radkombinationer i andra ändan, dvs mycket osannolika kombinationer som vi inte vi som privatperson kan tänka oss att reducera bort.

Våra reduceringar för att få ner denna grundramen blir följande:

Krav på minst en 1:a, men max 2 st. Detta markeras genom ett röd reduceringsfärg.

Nästa krav blir att vi ska fånga exakt en ”nolla”. Detta görs genom gult reduceringskrav.

Vi är nu nere på 594 rader efter att ha reducerat 74%.

Vi väljer även att reducera bort några resultatkombinationer i Leksand – Frölunda. Kombinationerna med 6-5 och 5-5 plockas bort och dessa tecken finns således bara med i andra resultatkombinationer. Detta görs med blå färg genom kravet max 1 av dessa tre markerade tecken.

Reduceringen får ned vårt system ytterligare några % (62 rader mindre).

Färdigt reducerat spelförslag nu på 532 rader – Titta här!

 

 

 

Andelsspel Bomben