Hockeytorsdag med extrapengar på Bomben!

Publicerades den 26 januari 2023

En klassisk hockeytorsdag och det är bara att njuta! Full omgång spelas i SHL där samtliga matcher är med på Powerplay. Men vi fokuserar som vanligt lite extra på Bomben där Svenska Spel bjuder på extrapengar.  300.000 kr extra i potten även denna torsdag och visst är det snart dags för en riktigt svårhittad kupong som betalar sexsiffrigt och där vi träffar tre rätt?! Våra andelsspel till Bomben och Powerplay hittar du i vårt ombud!

Spelförslag

Skellefteå-Frölunda, HV71-Leksand och Malmö-Färjestad – där har vi de tre matcherna som ska lösas och exakt rätt resultat hittas. Ingen lätt uppgift men just därför är Bomben så oerhört charmigt som spelform!

I toppmötet mellan Skellefteå-Frölunda har det blivit ”drag” på hemmalaget, oddset har dalat från 1,85 ner till 1,65. Detta beror på en del skadestrul hos Frölunda, som dock ändå klarade bryta ner Örebro i tisdags. Men oddsmarknaden vädrar bekymmer för laget här alltså. Trots detta är under 5,5 mål tydlig favorit enligt oddsen, en målsnål viktoria av hemmalaget säger marknaden där alltså!

HV71-Leksand är svårgreppad. Två lag som varvar topprestationer med riktigt kalla insatser. Relativt målfattigt är favorit även här – men det skulle inte förvåna allt för mycket om det ändå smäller till och blir mer böljande spel.

Malmö-Färjestad är botten mot toppen och snart har väl tåget lämnat perrongen för Malmös del. Alldeles för länge sedan de tog en trepoängare, det håller inte om de ska ta sig till säker mark. Har ändå gjort vettiga insatser mot svåra Växjö och Rögle på slutet och har faktiskt plusstatistik på Färjestad i år. Anar vi skrällen här?

På dagens spelförslag kommer vi jobba med en lösning där vi försöker låsa Malmö-Färjestad på relativt få och troliga tecken, sedan tar vi tuffare vägar i de andra två matcherna.

Reduceringar

Vi arbetar även med tre olika reduceringar via grymma verktyget på reducering.se;

Målreducering: Det är alltså tre matcher med klar favorit på ”under 5,5 mål”. Målsnålt förvånar oss inte alls och då vill vi inte betala för många mål i kombination. Vi sätter villkor att det får bli max 15 mål i de tre matcherna, totalt!

Röd färgreducering: Vi markerar nollorna på HV71-Leksand och sätter krav att max en får gå in, lite väl mycket långskott att tro på 0-0 här, snarare ser vi en match där ett av lagen är påslagna och det andra har chans att stanna på 0 och agera kupongrensare.

Blå färgreducering: Vi markerar några tecken vi gillar extra mycket idag och sätter sedan kravet att minst ett ska gå in. Inga jätterensare men ändå tecken som absolut drar upp utdelningen.

Spelförslaget för 487 kr här (62 % reduceringsgrad)

Som vi nämnt många gånger – Bomben är ett tufft ”allt eller inget-spel” och det är långt ifrån varje runda det träffar rätt eller ens är nära. Men det gäller att gneta på och bygga klokt gång efter gång för att till slut bli belönad. Med den höga återbetalningsprocenten som är på Bomben vid extrapengar så är stora möjligheter att vara vinnande i längden här! Att spela större system Tillsammans sänker variansen en del, det blir inte så långt mellan träffarna. Välkommen att rygga Miljongängets andelsspel – vi älskar Bomben!

Trevlig hockeystorsdag!