Hockeytorsdag

Publicerades den 2 mars 2023

En trevlig hockeytorsdag väntar oss där vi har en fin Powerplaykupong och en extra krydda i HockeyBomben med 300.000 kr extra i potten från Svenska Spel.

Det börjar att närma sig avgöranden i serierna runt om i Sverige och de härliga månaderna med slutspel, playoff och andra typer av direkt avgörande matcher närmar sig. Sånt gillar vi hockeyälskare! Det är då sporten blir som roligast.

I SHL går Brynäs och HV71 en intern kamp om avgörande placering. Lagen möts i en häftig intern kamp i nästa omgång på lördag men innan det ska lagen upp till kamp ikväll. HV71 i bortamöte mot leksand medan Brynäs laddar upp hemma mot Örebro. Helt klart intressanta matcher där en av dem, Leksand – HV71 återfinns på den boostade Hockeybomben.

Att spela Hockeybomben är ett jäkla slit. Svårt spel där det gäller att hantera den höga variansen. Det kan gå lång tid mellan vinsterna men när det väl smäller så kan det ge snuskigt bra betalt. Att spela ihop med andra i andelsspel är därför en fin mellanväg där du får en del av ett större system. Insatsen blir lägre i förhållande till om du hade spelat systemet själv vilket gör att du kan nöta på en längre tid. Visserligen får du dela vinsten med andra, men då möjligheterna för höga vinster är fina så är nötningen värd när det väl smäller till.  Vi bygger i vårt Svenska Spel-ombud flera olika andelssystem – i olika prisklasser. Förhoppningen och målsättningen är att alla ska kunna känna att det finns något system i just sin egen prisklass. Oavsett storlek så vill vi ge möjligheten att faktiskt slåss om fina fem och sexsiffriga, eller varför inte sjusiffrig vinst…

Ett annat sätt att spela smart på Bomben är att spela reducerat – den självklara plattformen för detta är Reducering. Marknadens bästa reduceringsverktyg och dessutom helt gratis att använda. Här kan du optimera dina rader och faktiskt få med flera udda tecken på din kupong utan att betala onödigt hög insats.

Vi ska här nedan bygga ett spelförslag som exempel för att visa just detta.

Match 1:  Leksand – HV71   0,1,2,3,4 – 2,3

Viktig match där defensiven och klassiskt bortaspel troligen ligger i fokus för HV71. Över/Under på oddset rätt tight runt 5.0 mål.

Match 2: Skellefteå – Luleå 0,1,2,5,6 – 1,2,3,4

Norrlandsderby där det allt som oftast är tight mellan lagen. 2-2 har varit ett gångbart resultat genom åren… Vi kliver på med ett par höga mål för Skellefteå i ramen.

Match 3: Frölunda – Malmö 0,1,4,5,6,7 – 2,3

Ganska jämn match oddsmässigt även om Frölunda är favorit. Vi låser Malmö på få rader men ger Frölunda ett större spann då känslan är att det kan barka lite vart som med detta gäng.

Totalt är detta spelförslag på 2400 rader i ramen. Vi ska med smarta och roliga reduceringar plocka bort de allra tråkigaste radkombinationerna och vikta våra radinsatser mot det högre spannet.

Gul reducering: Vi markerar alla de 2:or som markerats på kupongen. Alla ganska troliga och dessutom streckade därefter. Vi säter kravet att minst 1, men max 2 av dessa tvåor får/ska sitta.

Blå reducering: Här jagar vi och kräver träff på ett tecken med låg sannolikhet men som rensar bort en hel del motståndare. Sammanlagt 8 tecken, 2-3 i varje match markeras och kravet blir att exakt 1 av dessa tecken ska sitta.

Reduceringsgraden blir då 76% och systemet har gått från 2400 rader till 573 rader.

Se spelförslaget som dessutom är färdigt för inlämning eller egna justeringar efter tycke.

Lycka Till ikväll, oavsett om du bygger eget eller köper in dig på ett andelssystem.