Jackpot 3.5 miljoner på Europatipset!

Publicerades den 11 februari 2024

Denna söndag väntar ett riktigt trevligt Europatips, såväl underhållnings som spelmässigt. 3.5 miljoner kronor i jackpot och vi har fullt med läcker boll att följa hela dagen. Final i Afrikanska mästerskapen, Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga, Ligue 1  och en grekisk match består kupongen av och vi gillar dessutom texturen på dagens gåta. Arsenal som 1.45 ish favorit men efter det har vi väldigt svårtippade matcher, underbart!

Som vanligt kommer dagens inlägg till slut mynna ut i ett matematiskt spelförslag med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar. Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (96kr/andel). När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg inne på reducering.se (gratis att använda).

Nu bygger vi!

Spika

Fem spikar ska som bekant plockas ut och det är inte helt enkelt idag. Någon eller ett par överstreckade favoriter behövs nog användas för att hålla balansen i schack. Fyra lag ringas in till en början, Aston Villa, Arsenal, Hoffenheim och PAOK, dessa kommer vi spika av. Den femte och sista spiken håller vi på och fortsätter med halvorna i byggprocessen, detta för att få en hum om i vilket fack vi ska ta den i när vi kikar på odds och utdelningsprognoserna. Ska vi spänna bågen och spika av ett fräckt drag eller behöver vi lägga det direkta spelvärdet åt sidan och singelstrecka en riktig åsna.

Så här såg processen ut och till slut landade vi in på åsnan Bologna. Fina vaskningar fanns det gott att välja mellan och som alltid behöver spikar och halvor ta hänsyn till varandra. I vilken ände du börjar och avslutar ditt bygge spelar ingen roll, det viktiga är att vara flexibel och inte alltid på ett robotliknande sätt beta av din kupong. Hur kom vi då fram till Bologna? Jackpotpengarna finns i 13-rättspoolen så prio är givetvis att ta oss dit men inte på bekostnad av att döda potentialen. När vi kikade på prognoserna så kunde vi se att vårt bygge hade gott om potential oavsett vilken spik som valdes i sista.

Maxoddset (vår svåraste kombination) var inget som osade storklonk men det är differensen mellan totalodds och utdelningsprognosen som är det intressanta. Vårt bygge är inte särskilt fräckt byggt men ändå har vi största delen av våra rader förskjutna till det högre spannet på utdelningsprognosen. Det är precis så här vi vill ha det. Att bygga så enkelt som möjligt med låg varians men fortsatt ha fin potential är en viktig nyckel till framgång i stora poolspel.

Halvgarderingar

Här görs dagens grovjobb! Även om reduceringsverktyget kommer ta oss i mål så sätter vi tonen redan i ramen. Fyra tecken som diffar rejält mot verkligheten plockas bort. Nigeria, Atalanta, Monza och Nice är samtliga överstreckade och vi är inte beredda att lägga en endaste krona på dessa tecken. Höga streck på flera av dessa men vinstchanserna är inte alls i paritet med dessa, perfekt läge att göra oss av med svaga motspelare.

Reducering

Systemet fungerar faktiskt ganska fint redan nu men vi vill ändå in och peta lite. Det finns ett gäng fina underdogs som vi gärna viktar mer av vår insats mot. Elfenbenskusten, Genoa, Sevilla, Vallecano och Montpellier markeras med gröna utgångar och vi ställer kravet på minst två. Inga superskrällar att slita in oddsmässigt men utväxlingen vi får via den låga streckprocenten är enorm.

Färdigt spelförslag för 864 kronor (33% reduceringsgrad)

Miljongängets andelar

DBS Youtube-kanal

DBS Facebook-grupp

Lycka till!