Jackpot 3.5 miljoner på söndagens Europatips

Publicerades den 4 februari 2024

Otroligt trevligt Europatips idag, 3.5 miljoner i jackpot och ruskigt mycket fin boll att följa. Premier League, Serie A, La Liga, Ligue 1 och tyska Bundesliga är det som utgör kupongen. Arsenal-Liverpool, feta matcher från Serie A och som grädde på moset ett Madrid-derby har vi att se fram emot förutom det fina värdet som jackpotten kommer medföra. Det finns dessutom inga mega-favoriter (Napoli nåja) att gömma sig bakom vilket bäddar för en väldigt intressant runda.

Som vanligt kommer dagens inlägg till slut mynna ut i ett matematiskt spelförslag med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar.
Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (96kr/andel). När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg inne på reducering.se (gratis att använda).

Det finns ett gäng fina vägar att ta i jakten på ett slagkraftigt bygge idag, låt oss börja!

Spika

Vi dunkar av våra fem spikar direkt, redan i de fem första matcherna, ettor rakt igenom. Estetiskt ser det givetvis för jävligt ut men vad gör det.

Arsenal
Manchester United
Chelsea
Bournemouth
Inter

Till att börja med så är Arsenal otroligt fin via det direkta spelvärdet, våra motståndare kommer vara väldigt fega här. Att spika av i ett stormöte likt detta kan vara en viktig nyckel för att dyrka upp låset som helhet. Fortsätter vi sedan med Manchester United och Chelsea så är det två lag som folk ute i stugorna gärna trycker ner, storlag som inte alls får det att flyga garderas snabbt. Vi passar på och spikar därför av dessa lag med ganska hög vinstchans och rimligt pris.

Vi fortsätter sedan med Bournemouth och Inter. Ska vi vara ärliga så fick ett hårt streckat Bournemouth åka med på nåder, inte helt sålda här med vi har förhoppningar att ettan här kommer droppa i procent fram till spelstopp. Inter är det inte mycket att orda om, ett korrekt streckat streckat tecken i mellanfacket en jackpot-runda är alltid okej. Speciellt idag då många säkerligen har svårt att utelämna ett lag i Juventus kaliber.

Mycket fin kombination i våra ögon, lagom nivå variansmässigt en jackpot-runda och känslan är att vi är och petar på lag som svenska folket i stor mån kommer undvika så gott det går. Precis så det ska vara när poolspel ska gnuggas. Spelet bygger på att slå ut motståndare, att det går ut på att få maximalt antal rätt är ju en sanning med modifikation. Hur många gånger har du inte hört från sämre spelare att ”när jag väl får 13 rätt så ger det ingenting, så typiskt”. Nej det är inte typiskt och det är inte otur, de har helt missat vad spelet går ut på.

Halvgarderingar

Här blandar vi två värdeskapande vaskningar i form av x2 Getafe, x2 Celta Vigo med hårdrocksnävar i Madrid-derbyt och Wolfsburg-Hoffenheim. Att plocka bort överstreckade Betis och Osasuna redan från ramen gör att vi höjer vårt golv om vi tittar på odds och utdelningsprognoserna inne i verktyget. Här blir vi på ett effektivt sätt av med väldigt många motståndare utan att för den delen ta allt för stor risk. Hårdrocksnävarna placeras ut i syfte att knyta ihop säcken och balansen, ett par oavgjorda resultat utan särskilt värde är alltid okej att inte betala för.

Reducering

Inne på slutspurten, byggets viktigaste del!

Gula utgångar placeras på Napoli och Real Madrid med kravet att max en får vinna, här höjer vi golvet ytterligare.

Blåa utgångar placeras på Atalanta, Marseille, Brest och Wolfsburg med kravet minst en, max två. Fyra favoriter som med hjälp av reduceringsverktyget skapar en vettig balans mellan svårighetsgrad och potential.

Färdigt spelförslag för 760 kronor (41% reduceringsgrad)

Miljongängets andelar

DBS Youtube-kanal

DBS Facebook-sida

Nu kör vi!