Jackpot 4 miljoner kronor på Europatipset!

Publicerades den 3 maj 2023

Onsdagens Europatips bjuder verkligen upp till dans, fin jackpot på 4 miljoner kronor och även högintressant underhållningsmässigt. Premier League, Allsvenskan, Serie A, La Liga, Semifinal i tyska DFG-pokalen och slutligen en match från franska Ligue 1. Det kan inte bli mycket bättre en onsdag!? Vi är ruggigt taggade och vill du haka på någon av våra andelar så finner du dessa i varierande prisklasser inne i vårt ombud hos Svenska Spel, välkomna!

Ni har väl inte missat att Reducering-EM är i full gång? Endast två omgångar återstår och det är faktiskt vidöppet vem som ska ta hem det. Ingen riktigt träff gör att det lever i allra högsta grad. Har du missat de inledande 5 rundorna? Det gör absolut ingenting, ta chansen och vinn en fotbollsresa för 10.000 kronor. Mer info om tävlingen hittar du HÄR.

Som vanligt kommer dagens inlägg till slut mynna ut i ett matematiskt spelförslag med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar. Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (96kr/andel). När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg inne hos reducering.se (gratis att använda).

Spika

Manchester City
Liverpool
Getafe
Stuttgart
Brest

Kupongens två största favoriter i form av City och Liverpool spikas av, procenten är höga men det är även vinstchanserna för hemmalagen. Det finns ett gäng hårt betrodda lag som kommer finnas med i olika spikkombinationer ihop med City/Pool. Det viktiga är att fälla kombinationerna som flätas samman och inte nödvändigtvis enskilda tecken även om detta går hand i hand. Oftast behöver systembyggarna fler än två spikar för att få ihop sitt bygge om inte plånboken ska svida allt för mycket. Att då i någon form attackera lag som i hög frekvens kommer finnas med i samma korg som ovan nämnda lag är viktigt. Antingen med garderingar, vaskningar, reduceringar eller givetvis en kombination av alla tre. Ge dig i alla fall chansen att bryta dig loss från den stora massan.

Som ett fint komplement till de två defensiva inledande valen så ringas Getafe, Stuttgart och Brest in. Vågar vi ta ställning här och kommer rätt på det så är mycket vunnet. Att ta ställning här ger oss möjlighet att gardera fem andra matcher som i stor mån kombineras med City/Pool av gemene man och det är givetvis en stor nyckel idag. Visst har vi en fin jackpot att tugga i oss men någon/några av de högst streckade lagen måste vika för att det ska bli någon utdelning att tala om.

Halvgarderingar

Vi kommer plocka bort tecken med ganska låg sannolikhet att gå in. Kryssen i Häcken-Djurgården och Elfsborg-Halmstad ratas precis som bortasegrar för AIK och Villarreal. Bågen spänns således inte allt för mycket vilket passar ganska väl när det vankas jackpot, speciellt om ett gäng stora favoriter (streckmässigt) garderas. Tecken med låg sannolikhet att gå in utan någon enormt spelvärde är alltid vettiga vägar att vandra.

Reducering

Här är tanken att vi jobbar bort några system i City/Pool-snurran. Blåa utgångar placeras på Häcken, Elfsborg, Kalmar, Inter och Lazio med kravet minst 2, max 3. Spelvärdet är minst sagt ljummet på dessa tecken men vi vill fortfarande vikta lite fler av våra rader mot lite mer defensiva tecken med tanke på extrapengarna som finns i 13-rättspotten. Den kvicktänkte ser dock snabbt vi slår två flugor i en smäll i denna reducering. Även om vi viktar över våra rader mot dessa tecken så cappar vi även dem. Här skapar vi på ett effektivt sätt en bra balans mellan potential och svårighetsgrad. Nu känns bygget klart och odds samt utdelningsprognos ser passande ut för dagens uppdrag.

Färdigt spelförslag för 756 kronor (42% reduceringsgrad)

Lycka till!