Jackpot och superkupong på Big 9!

Publicerades den 3 november 2023

Galen helg på ingång, jackpot på Stryktipset, Europatipset och även Big 9! Sistnämnda spelform har haft svårt att lyfta omsättningsmässigt hos ATG men en sådan här runda med jackpot i 9-rättspotten kan en lägre omsättning faktiskt bara vara trevligt, mer pengar åt oss som är med helt enkelt!

Veckans Big 9-kupong

Läcker lapp med fem matcher från Premier League, två italienska fighter och sedan två mäktiga toppmöten i Dortmund-Bayern och Sociedad-Barcelona. Det blir action från klockan 16:00 till sena kvällen!

Man City blir en megafavve mot Bournemouth och där är det svårt att hitta argument för att gardera. Men i övrigt ser favoriter absolut möjliga ut att fälla på flera håll.

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Brentford har gjort jobbet förr under denna rubrik och får återigen förtroendet. Laget är en maktfaktor i London-derbyn och har dessutom varvat upp mot slutet, delvis tack vare att skadade spelare kommit tillbaka. Motståndarna West Ham inledde säsongen lovande, åtminstone poängmässigt, men har fallit tillbaka. Svenska folket verkar missa denna fina etta och då är det perfekt läge att ringa in en spik under 50 % streck!

Bästa över/under på Big 9

Everton-Brighton andas målrikt. Främst eftersom Brighton i stort sett alltid både gör mål och släpper in mål! Everton har överraskat många och kommer högst troligt bjuda upp till kamp här. Vi ser en böljande match framför oss och det är stor chans att det blir 3+ mål. På Big 9 kommer överspelet absolut bli favorit, men förhoppningsvis inte särskilt överstreckat sett till det låga odds som marknaden sätter på över 2,5 mål i matchen.

Bästa skräll på Big 9

Längst ned på kupongen finner vi Sociedad-Barcelona.  Två lag som halkat efter en aning i toppstriden och nu ligger fyra respektive femma. Tung förlust för Barca senast mot antagonisterna Real Madrid. Nu väntar ny tuff match mot ett annat Real-lag. Sociedad är starka och framförallt på hemmaplan där deras 4-2-0 hittills denna säsong imponerar. Svenska folket streckar ändå upp Barcelona till storfavorit (60 %) när de snarare bör står i 40-45 %. Givet att då spela 1X och jobba in en värdeskapande skräll här!

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Real Sociedad 1X
team-skrallen
Spiken
  • Brentford
team-spiken
Draget
  • Över 2,5 mål Everton-Brighton
team-draget
Köp en andel