Jackpot på Big 9!

Publicerades den 10 februari 2023

Två av tre ”drag” i förra veckans Big 9-inlägg satt fint. Spiken Aston Villa svek men annars två klockrena drag på under 2,5 mål i Atletico-Getafe (”plocka med rensarkrysset med”) och skrällen 1X Wolves mot Liverpool. Det blev en grymt dramatiskt Big 9-runda för oss, på Miljongängets Kanon var vi extremt nära att ta hem hela potten på över 500 000 kr! Men trots 2-0 efter 6 minuters spel orkade inte Roma-Empoli ta sig över 2,5 mål…Vi fick trösta oss med 17 900 kr på 8 rätt.  Surt sa räven men då ingen i hela Sverige fick 9 rätt blir det jackpot denna lördag!

Veckans Big 9-kupong

Sex matcher från Premier League, två matcher från italienska Serie A samt tyska mötet Leipzig-Union Berlin bjuds vi på! Det är en riktigt tuff kupong vi står inför. Ingen megafavorit, utan Arsenal (1,40) och Newcastle (1,55) är de största favoriterna. Kul med denna utmaning men här gäller det att verkligen tänka till när systemen ska byggas!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

På en svår kupong gäller det att på några sätt hålla nere svårighetsgraden. Att välja en defensiv spik är ett bra sätt att säkerställa att undvika alltför svåra radkombinationer. Dessutom jackpot i 9-rättspotten och därmed en fin krockkudde med dessa pengar där. Newcastle borta mot Bournemouth är en trolig vinnare. Kommer bli överstreckad men troligen inte brutalt högt. Även om det sett hackigt ut i offensiven ett tag för skatorna så tror vi att det kan lossna här och att Newcastle klamrar sig kvar i toppstriden.

Bästa över/under på Big 9

Vi siktar oss återigen in på ett attraktivt underspel. Under 2,5 mål i Lecce-Roma lockar! Detta sorgliga Roma som sabbade festen för oss förra helgen bjuder sällan på fest under tråk-Mourinho. Lecce spelar sällan målrikt heller. Får vi en avvaktande matchbild där Roma sedan gör 0-1 och bevakar så sitter vi i bra position. Oddsmarknaden ger underspelet runt 60 % chans att sitta och troligen kommer svenska spelet ge oss värde på undern!

Bästa skräll på Big 9

I vår strävan att inte bygga alltför svåra rader väljer vi en försiktig skräll denna gång! Southampton hemma mot Wolves. Svenska folket verkar övervärdera vargarna kraftigt och i en på förhand i stort sett jämn match är det jätteläge att spela 1X här. Förhoppningsvis stannar Wolvestvåan på över 50 % och då säger vi goodbye till många svaga system/motståndare!

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Southampton 1X
team-skrallen
Spiken
  • Newcastle
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Lecce-Roma
team-draget
Köp en andel