Jackpot på Europatipset!

Publicerades den 18 juni 2023

Vi fick en trevlig överraskning när Rosengård lottades in på fredagens Europatipset och således ingen utdelning på 10 rätt. Det innebär 2 miljoner kronor i jackpot idag. Kupongen vi ställs inför är inte den mest attraktiva rent sportsligt men det är på dessa omgångar vår spelstrategi står sig extra stark!

Det är blandat “bonnfotboll” i Sverige med diverse landskamper världen över. Trots 2 miljoner i jackpot förväntar vi oss ingen massiv omsättning. Som ni vet vid det här laget vill vi ha låg omsättning när det är jackpot och extrapengar för att öka återbetalningsprocenten. Europatipset idag har alla förutsättningar för att bli en omgång med exceptionellt högt spelvärde!

Spelförslag

När återbetalningsprocenten kryper sig uppåt blir det enklare att nå radkombinationer som är lönsamma i det långa loppet. Vi kommer, som vanligt, behöva fälla någon drake men det kommer inte krävas något extremt. Istället för att jaga storvinster på Europatipset så nöjer vi oss med att spänna bågen lagom hårt och sikta in oss på sexsiffriga utdelningar!

Spikar

  • Sandviken (52%)
  • Frankrike (88%)
  • Danmark (53%)
  • Turkiet (60%
  • Nordirland (63%)

Syftet med spikarna är att hitta en sund balans mellan spelvärde och svårighetsgrad. Sandviken, Danmark och Nordirland får finna sig i att vara de mest spelvärda spikarna på kupongen. Frankrike och Turkiet ser desto kallare ut men som vi nämnt innan behöver vi inte göra det för svårt för oss på en omgång som denna. En solid spikkombo som ger oss utrymme att jaga spelvärde när garderingarna ska ut. 

Garderingar

På den matematiska ramen söker vi efter kalla tecken att kliva. Tre lag som passar väl in på den beskrivningen är Sylvia, Mjölby och Gabon. När lite drygt 1 miljoner kronor är omsatt på Europatipset är differensen mellan streckfördelning och oddsmarknaden värdering för stor för att vi inte ska göra ett aktivt val. Samtliga tre vaskas!

Våra helgarderingar sätts ut med ett offensivt syfte Vår plan och förhoppning är att det är här det ska skrälla till! Med hjälp av Sveriges bästa verktyg för poolspelare ska vi finslipa bygget hos reducering.se

Reduceringar

Vi kommer använda tre färgreduceringar för att effektivisera och förbättra helheten i systembygget:

Röd – Det är tre stora favoriter idag (Trollhättan, Frankrike och Schweiz). Vi valde att ta i Frankrike i båten. Nu är det dags att försöka fälla någon av övriga två. Exakt en röd behöver gå in.

Gul – Trelleborg och Husqvarna ser värdemässigt iskalla ut. Max ett av dessa får vinna!

Blå – som en sista åtgärd viktar vi systemet mot värdetecken. Minst 2 blå måste gå in. 

Spelförslag för 352 kr (73% reducerat)

Skrällen
  • Nosaby
team-skrallen
Spiken
  • Danmark
team-spiken
Draget
  • Kongo x2
team-draget
Köp en andel till Europatipset